Cine se salvează, Timişoara sau Pandurii?

Ultima actualizare:

    Timişoara şi  Pandurii dispută  o adevărată finală FOTO: Sportpictures.eu
Timişoara şi Pandurii dispută o adevărată finală FOTO: Sportpictures.eu

Poli Timişoara, Pandurii şi Chiajna se luptă pentru a stabili echipa ce se salvează de la retrogradare, cea care va disputa barajul şi cea care va evolua alături de ASA în eşalonul secund.

Elevii lui Ionuţ Popa se vor duela pe teren propriu cu trupa lui Stoican. Ambele formaţii au câte 23 de puncte, timişorenii fiind pe locul cinci datorită golaverajului. Pe poziţia a şasea, cea de baraj, e Chiajna (23 de puncte), iar Pandurii sunt penultimii. Cei de la ASA, codaşii, au doar 13 puncte şi cu trei etape rămase până la final, sunt matematic din sezonul următor în eşalonul al doilea. A

stfel, derby-ul din această seară dintre timişoreni şi gorjeni e decisiv. Tehnicianul de pe Bega şi-a menajat titularii în finala Cupei Ligii cu Dinamo tocmai pentru a-i avea apţi acum şi de duminică dimineaţă a băgat echipa în cantonament. Pentru a-i motiva şi mai mult pe jucători, oficialii au achitat ieri un salariu, acum fotbaliştii fiind plătiţi şi pe luna februarie, restanţele la club datând în general câte trei luni.

„Trebuie să facem tot posibilul să reuşim victoria. Meciul ăsta e mai important decât un trofeu, e adevărata noastră finală”, a spus antrenorul Ionuţ Popa. Tot azi, Chiajna va juca cu Gaz Metan, iar trupa lui Alexa va avea o misiune dificilă, ardelenii având doar trei eşecuri şi ocupând locul doi în play-out.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net