Cine va fi prima doamnă a naţionalei României?

Ultima actualizare:

    Soţia lui Walter Zenga îşi susţine bărbatul în lupta pentru postul de selecţioner
Soţia lui Walter Zenga îşi susţine bărbatul în lupta pentru postul de selecţioner

Se spune că un bărbat puternic are în spate o femeie la fel de puternică. Ne gândim că este şi cazul candidaţilor la postul de selecţioner al naţionalei, poziţie care va fi liberă după ce Christoph Daum va fi demis. Favoriţi să-i ia locul sunt Dan Petrescu, Walter Zenga şi Cosmin Contra, toţi trei susţinuţi necondiţionat de “jumătăţile” lor. Click! vă prezintă poveştile de dragoste ale tehnicienilor dintre care se va alege omul potrivit pentru a-i duce pe “tricolori” la un turneu final.

Federalii au anunţat că renunţă la serviciile lui Christoph Daum, astfel că postul de selecţioner al României devine vacant. Deja se ştiu principalii favoriţi: Dan Petrescu, Walter Zenga şi Cosmin Contra. Dintre ei se va alege, cel mai probabil, omul care va conduce destinele echipei naţionale către un turneu final. Oricare dintre cei trei antrenori vine la Casa Fotbalului la braţ cu ”jumătatea” lui, iar ”duelul” soţiilor este super încins! Asta pentru că atât Petrescu, cât şi Zenga şi Contra sunt însuraţi cu femei care de care mai atrăgătoare.

Decizia se va lua zilele următoare


    Dan, Adriana şi Jennifer Petrescu
Dan, Adriana şi Jennifer Petrescu

După o căsătorie nereuşită, Dan Petrescu şi-a găsit liniştea în braţele Adrianei Stan. Şatena n-a fost deloc deranjată de trecutul ”Bursucului”, nici de faptul că acesta are 2 fete din primul mariaj, aşa că a spus ”Da” hotărât cererii fostului fundaş dreapta al naţionalei. Dan şi Adriana şi-au oficializat relaţia în 2007, la evenimentul care a avut loc la Palatul Snagov participând peste 280 de invitaţi. Printre ei şi fostele vedete de la Chelsea: Poyet, Flo sau Di Matteo, dar şi ”numele grele” din fotbalul românesc. Actualul antrenor de la CFR şi fostul fotomodel au împreună o fiică, Jennifer. Nu s-au mutat definitiv la Cluj, Adriana având de manageriat o afacere lansată în toamna anului trecut: o clinică de înfrumuseţare.

Eşecul a două mariaje nu l-au făcut pe Walter Zenga să dea bir cu fugiţii în faţa celei de-a treia. Din contră! Antrenorul şi Raluca sunt împreună din 2003, au doi copii, Samira şi Walter jr., şi se pot “lăuda” că s-au căsătorit de trei ori în această perioadă de timp: o dată la Starea Civilă, o dată la o capelă din Las Vegas, apoi la Bran, când au făcut şi botezul fiicei.Walter mai are trei copii, din relaţiile anterioare, Jacopo, Nicola şi Andrea.


    Raluca, Walter, Samira şi Walter junior, o familie fericităFoto: OK!
Raluca, Walter, Samira şi Walter junior, o familie fericităFoto: OK!

«Guriţă» îşi ţine familia în străinătate

simeon stalpnicul png

Cosmin Contra este un tip extrem de discret când vine vorba de viaţa personală. Antrenorul lui Dinamo s-a însurat cu Alina, în 2001, atunci când juca la AC Milan şi a încercat, cât s-a putut, să evite evenimentele mondene, preferând să-ţi ţină soţia departe de ochii curioşilor. Şi-a stabilit familia în străinătate, la Madrid, unde Alina locuieşte împreună cu cei doi copii. Din când în când, familia Contra se reuneşte la Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net