Se spune că un bărbat puternic are în spate o femeie la fel de puternică. Ne gândim că este şi cazul candidaţilor la postul de selecţioner al naţionalei, poziţie care va fi liberă după ce Christoph Daum va fi demis. Favoriţi să-i ia locul sunt Dan Petrescu, Walter Zenga şi Cosmin Contra, toţi trei susţinuţi necondiţionat de “jumătăţile” lor. Click! vă prezintă poveştile de dragoste ale tehnicienilor dintre care se va alege omul potrivit pentru a-i duce pe “tricolori” la un turneu final.


Federalii au anunţat că renunţă la serviciile lui Christoph Daum, astfel că postul de selecţioner al României devine vacant. Deja se ştiu principalii favoriţi: Dan Petrescu, Walter Zenga şi Cosmin Contra. Dintre ei se va alege, cel mai probabil, omul care va conduce destinele echipei naţionale către un turneu final. Oricare dintre cei trei antrenori vine la Casa Fotbalului la braţ cu ”jumătatea” lui, iar ”duelul” soţiilor este super încins! Asta pentru că atât Petrescu, cât şi Zenga şi Contra sunt însuraţi cu femei care de care mai atrăgătoare.

 

Decizia se va lua zilele următoare

16-17-sport-adriana-1.jpg

Dan, Adriana şi Jennifer Petrescu

 

După o căsătorie nereuşită, Dan Petrescu şi-a găsit liniştea în braţele Adrianei Stan. Şatena n-a fost deloc deranjată de trecutul ”Bursucului”, nici de faptul că acesta are 2 fete din primul mariaj, aşa că a spus ”Da” hotărât cererii fostului fundaş dreapta al naţionalei. Dan şi Adriana şi-au oficializat relaţia în 2007, la evenimentul care a avut loc la Palatul Snagov participând peste 280 de invitaţi. Printre ei şi fostele vedete de la Chelsea: Poyet, Flo sau Di Matteo, dar şi ”numele grele” din fotbalul românesc. Actualul antrenor de la CFR şi fostul fotomodel au împreună o fiică, Jennifer. Nu s-au mutat definitiv la Cluj, Adriana având de manageriat o afacere lansată în toamna anului trecut: o clinică de înfrumuseţare.

16-17-sport-familie.jpg

Raluca, Walter, Samira şi Walter junior, o familie fericită
Foto: OK!

Eşecul a două mariaje nu l-au făcut pe Walter Zenga să dea bir cu fugiţii în faţa celei de-a treia. Din contră! Antrenorul şi Raluca sunt împreună din 2003, au doi copii, Samira şi Walter jr., şi se pot “lăuda” că s-au căsătorit de trei ori în această perioadă de timp: o dată la Starea Civilă, o dată la o capelă din Las Vegas, apoi la Bran, când au făcut şi botezul fiicei.
Walter mai are trei copii, din relaţiile anterioare, Jacopo, Nicola şi Andrea.

 

«Guriţă» îşi ţine familia în străinătate

 

Cosmin Contra este un tip extrem de discret când vine vorba de viaţa personală. Antrenorul lui Dinamo s-a însurat cu Alina, în 2001, atunci când juca la AC Milan şi a încercat, cât s-a putut, să evite evenimentele mondene, preferând să-ţi ţină soţia departe de ochii curioşilor. Şi-a stabilit familia în străinătate, la Madrid, unde Alina locuieşte împreună cu cei doi copii. Din când în când, familia Contra se reuneşte la Bucureşti.

 
 
Loading...