Ciprian Deac vrea să se însoare

Ultima actualizare:

Ciprian Deac a avut un sezon foarte bun la Rapid, echipă la care fusese împrumutat de nemţii de la Schalke 04. N-a vrut să mai continue în Giuleşti şi, atras de mirajul Ligii Campionilor, a ales să revină "acasă", în Gruia, la clubul care l-a transferat în Germania.

Ardelenii l-au vândut cu 3 milioane € în urmă cu două sezoane, iar acum l-au luat înapoi în schmbul a 700.000 €. Fotbalistul n-a stat pe gânduri când a ales să joace din nou în tricoul lui CFR, tentat de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor.

Lucrurile-i merg bine şi pe plan sentimental fotbalistului de 26 de ani. Internaţionalul şi-a găsit liniştea în braţele unei tinere brunete, cu care este împreună de peste un an. Cum totul merge perfect între cei doi, Deac se gândeşte să-şi oficializeze relaţia.

"Cu dragostea stau foarte bine. Am întâlnit pe cineva cu care mă înţeleg foarte bine şi asta contează mult pentru mine. Mă gândesc şi la căsătorie", a mărturisit Ciprian pentru citynews.ro. Mijlocaşulare planuri mari: "Îmi doresc foarte mult copii, îi iubesc enorm. Dacă va vrea Dumnezeu, mi-aş dori cât de repede posibil. Indiferent dacă va fi băiat sau fată va fi sportiv".

A divorţat cu scandal

Deac nu ar fi la prima căsătorie. El a mai spus o dată "Da", în urmă cu trei ani, dar după mariaj de doi ani şi jumătate a divorţat.

Adriana, fosta lui nevasta, l-a acuzat că a înşelat-o chiar înainte de nuntă, cu una dintre naşe. Adriana şi Ciprian au avut două perechi de naşi: soţii Trică, Eugen şi Lorena, şi încă un cuplu, buni prieteni.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net