Ciprian Marica, dorit înapoi la Getafe

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la GetafeFoto: Guliver/Gettyimages
Ciprian Marica, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti de la GetafeFoto: Guliver/Gettyimages

Ciprian Marica stă pe bară de aproape trei luni, însă şi aşa nu duce lipsă de oferte. Accidentat la genunchi, atacantul român în vârstă de 29 de ani este dorit înapoi în Spania, de Getafe, echipă care l-a trimis în campionatul turc, la Konyaspor.

Face ce face şi este pe buzele tuturor şi atunci când nu joacă. Internaţionalul român Ciprian Marica n-a reuşit o primă parte a sezonului bună la Konyaspor. A jucat doar în trei partide şi a înscris o singură dată, mult sub aşteptările şefilor turci. Colac peste pupăză, fotbalistul de 29 de ani s-a şi accidentat la genunchi şi nu joacă de aproape trei luni. Se pare că turcii nu-l mai vor la echipă, însă Marica nu duce lipsă de oferte.

Jurnaliştii de la Marca l-au trecut pe Ciprian pe lista de achiziţii a celor de la Getafe, echipa de la care a plecat atacantul. În Spania, Marica a făcut o figură frumoasă în perioada petrecută la Getafe, bifând 27 de meciuri şi reuşind şase goluri, cele mai importante fiind în ultima etapă, o ”dublă” care i-a salvat pe iberici de la retrogradare sezonul trecut.

Marica mai are contract cu turcii un an şi jumătate, însă presa spaniolă susţine că acesta nu ar întâmpina probleme din partea conducătorilor de la Konya, dacă şi-ar dori să plece. Getafe are mare nevoie de un vârf, fosta echipă a lui Cosmin Contra având un bilanţ dezastruos în dreptul golurilor marcate de atacanţi: doar două.

A fost operat de menisc

simeon stalpnicul png

Ciprian Marica a tras tare în toamnă, în speranţa că va putea juca pentru echipa naţională măcar în ultimul meci al anului, cel cu Danemarca. Medicii i-au spus însă că nu e cazul să forţeze, aşa că s-a operat de menisc în luna octombrie, la o clinică din Germania.

Atacantul a trecut cu bine cea mai mare parte a recuperării, pe care o face tot la clinica din Stuttgart.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net