Ciprian Marica, gata de joc!

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica  va reintra în meciul cu Pandurii
Ciprian Marica va reintra în meciul cu Pandurii

Ciprian Marica a acuzat dureri musculare în partida cu roş-albii, de la data de 6 martie, şi apoi a urmat un tratament la vraciul Marijana Kovacevici. Acum e apt şi-şi va face apariţia pe teren după 24 de zile de repaus. Ţinta sa: convocarea la Euro.

„Vârful” de 30 de ani a sosit în iarnă la Steaua în speranţa că evoluţiile excelente îl vor readuce în lotul echipei naţionale pentru turneul final din Franţa. A bifat însă doar patru meciuri, ultimul fiind împotriva echipei care l-a format, Dinamo. După 36 de minute, în urma unui sprint şi a unui şut puternic, s-a prăbuşit pe gazon. A ieşit ajutat de două persoane şi părea că sezonul şi participarea sa la Euro s-au năruit.

A apelat la serviciile vraciului Marijana Kovacevici, care cu ajutorul unei substanţe şi a unui aparat inventat de ea, i-a rezolvat leziunile musculare suferite la piciorul drept. Întors în ţară după câteva zile de terapie a dat de înţeles că poate juca cu Viitorul. Era data de 19 martie, el avea mai puţin de două săptămâni de la accidentare, iar Reghecampf nu a vrut să rişte şi l-a ţinut pe tuşă.

Abia de miercuri a reluat antrenamentele normale, în cantonamentul de la Braşov, stagiu prijeluit de întreruperea campionatului pentru ca naţionala să-şi dispute amicalele cu Lituania şi Spania. Acum, staff-ul a dat asigurări că Marica va intra pe teren la reluarea play-off-ului, adică la data de 30 martie, în jocul cu Pandurii. Cert e că atacantul abia aşteaptă să evolueze fiindcă mai e puţin până la finalul sezonului şi implicit ocaziile de a-i arăta selecţionerului Iordănescu că merită să fie în echipa pentru Euro scad pe zi ce trece.

Ce meciuri mai are Marica până la Euro

  • Pandurii în play-off    30 martie
  • ASA în play-off    3 aprilie
  • Astra în Cupa Ligii    6 aprilie
  • Dinamo în play-off    10 aprilie
  • Astra în play-off    16 aprilie
  • Dinamo în Cupa României    21 aprilie
  • Viitorul în play-off    23 aprilie
  • Pandurii în play-off    30 aprilie
  • ASA în play-off    7 mai
  • Posibil finala Cupei României    10 mai

Steaua nu revine în Ghencea. Arena nu e omologată!

Gigi Becali a negociat reîntoarcerea echipei pe stadionul tradiţional, dar cei de la MApN i-au transmis că este imposibil pentru că arena va intra în reabilitare, fiind inclusă în programul pentru Euro 2020. Însă, realitatea este alta. “Se ascunde adevărul. De fapt, stadionul nu a putut fi omologat. Aici nu se pot găzdui meciuri de fotbal fiindcă totul e degradat”, a spus pentru ziare.com o persoană din cadrul CSA Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net