Ciprian Marica a postat un mesaj acid pe Facebook la adresa medicilor care apar la diferite posturi TV, unde vorbesc despre pericolul pe care îl reprezintă Covid-19. Fostul fotbalist s-a luat în special de dr. Beatrice Maher, managerul spitalului „Marius Nasta“ din București.


Pornind de la recenta apariție TV a dr. Beatrice Mahler, care a vorbit despre valul trei și despre pacienții cu forme grave de la spitalul  „Marius Nasta“, Marica a scris o postare acidă la adresa medicilor și directorilor de spitale. 

"Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceiași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care sa nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Bai, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât sa va vaitati sau să amenințati la TV.
De un an de zile, aceleași figuri. Care au avut un an de zile să găsească rezolvări, nu probleme. Care pentru asta sunt plătiți. Dar chiar n-or fi alte competențe în domeniu care sa vorbească și, mai ales, să vină cu soluții?", a scris Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook. 

 
 
Loading...