Ciprian Tătărușanu semnează cu AC Milan. A dat lovitura carierei!

Ultima actualizare:

    Ciprian Tătărușanu nu va fi titular la AC MilanSursa foto: Adevărul
Ciprian Tătărușanu nu va fi titular la AC MilanSursa foto: Adevărul

Ciprian Tătărușanu semnează un contract de 3 ani cu AC Milan și va evolua la clubul italian începând cu acest sezon. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gianluca Di Marzio.

Ciprian Tătărușanu, la AC Milan. Va fi rezerva lui Donnarumma

Ciprian Tătărușanu dă lovitura carierei! Portarul naționalei României semnează un contract de 3 ani cu AC Milan și va fi rezerva portarului Gianluigi Donnarumma, a scris, miercuri, jurnalistul italian Gianluca di Marzio. Potrivit acestuia, tratativele sunt încheiate, iar jucătorul român va fi transferat definitiv de la Olympique Lyon. El va efectua, joi, vizita medicală la noua lui echipă.

Ciprian Tătărușanu are 69 de selecții la echipa națională

Tătăruşanu a mai jucat în Italia, la Fiorentina, între 2014 şi 2017. El a ajuns la Lyon, vara trecută, când a semnat un contract pe trei ani. Anterior, portarul de 34 de ani a mai evoluat la Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, Steaua şi FC Nantes. Tătăruşanu are 69 de selecţii la echipa naţională.

Cioprian Tătărușanu, al patrulea român la AC Milan

Ciprian Tătărușanu va deveni al patrulea jucător român din istorie care va fi legitimat la AC Milan, după Răducioiu, Contra și Daminuță.Practic, prin acest transfer, Tătășuranu și-a asigurat o bătrânețe liniștită, dar și fără meciuri. Aflat la 34 de ani, el se va retrage practic din activitate de la milanezi dacă își va duce contractul până la capăt. Din câte se pare, acesta a fost și motivul pentru care a acceptat să schimbe banca, pentru că din rezervă la Olympique Lyon el va deveni rezervă la AC Milan, acolo unde titular de drept este Gianluigi Donnarumma.

AC Milan a plătit pe Ciprian Tătărușanu 500.000 de euro

Conform celor de la L’Equipe, italienii vor plăti pentru serviciile românului suma de 500.000 de euro. Cel care a insistat pentru aducerea lui ar fi fost Paulo Maldini, actualul director tehnic al formației milaneze, care l-a plăcut pe portarul naționalei din perioada în care a evoluat la Fiorentina, între 2014 și 2017. Atunci, el a strâns peste 100 de meciuri în Serie A. Conform presei italiene, el va face joi vizita medicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net