Circ la Steaua: Becali îi ignoră pe MM şi Reghe şi transferă după sfaturile lui Piţurcă!

Ultima actualizare:

Steaua are nevoie neapărată de un fundaş dreapta şi toţi oamenii din anturajul echipei s-au grăbit să propună câte un jucător. Mihai Stoica l-a cerut pe brazilianul Cruz, doar pentru a-i lua faţa duşmanului său de moarte, Victor Piţurcă, care îl recomandase lui Gigi Becali pe gălăţeanul Rîpă. Şi verii impresari, Victor şi Giovani, au venit cu propunerea lor, bulgarul Bandalovski.

A fost o adevărată luptă la Steaua, dar cel mai prost a ieşit din ecuaţie managerul Mihai Stoica. Asta pentru că acesta a făcut greşeala să garanteze că brazilianul Cruz va rămâne în Ghencea, dar Becali l-a dat afară după doar o repriză jucată într-un amical.

Stoica a încercat să dreagă "busuiocul", spunând că în toate cazurile de până acum a avut un cuvânt de spus, mai puţin în acesta, dar degeaba. Imaginea şi autoritatea lui sunt din nou la pământ. Rîpă e aproape transferat la Steaua, Piţurcă pare să conteze în opinia lui Gigi Becali mai mult decât oamenii pe care îi plăteşte să-i conducă clubul şi echipa, iar sămânţa de scandal e deja plantată în Ghencea.

Rămâne de văzut până la ce nivel se poate îndoi coloana lui Laurenţiu Reghecampf şi a lui Mihai Stoica, care se văd legaţi de mâini şi de picioare în acest moment.

Rămâneţi pe Click.ro şi citiţi în ediţia tipărită de mâine a  ziarului Click! o analiză amplă a acestui scandal de la Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net