Circ în Liga a II-a

Ultima actualizare:

    Săgeata Năvodari şi  FC Vaslui sunt două  dintre echipele care au  retrogradat anul trecut Foto: Răzvan Păsărică
Săgeata Năvodari şi FC Vaslui sunt două dintre echipele care au retrogradat anul trecut Foto: Răzvan Păsărică

Fotbalul mic are de suferit şi cluburile îşi vor afla soarta la data de 12 august atunci când va avea loc Comitetul Executiv al FRF

În Liga a II-a se petrec lucruri stranii, din 28 de locuri disponibile pentru echipe, s-au înscris doar 26, iar una dintre ele e Corona, club ce şi-a desfiinţat secţia de fotbal. „Nu ştim câte formaţii vor fi până la urmă fiindcă unele s-au răzgândit deja. Ne-ar trebui şi un plan B în cazul în care unii se vor retrage în plin campionat, dar noi acum nu avem nici măcar planul A”, ne-au declarat personaje de la cluburile implicate în eşalonul secund. Deşi nu sunt bani aproape deloc pentru „fotbalul de la matineu”, există varianta desfăşurării unei singure serii, din cele două disponibile şi alcătuite pe criterii geografice, dar scenariul e puţin probabil.

Asta ar însemna ca o echipă din Oradea să se deplaseze la Constanţa, adică ar trebui să cheltuiască de patru ori mai mulţi bani, în condiţiile în care şi pentru un drum în apropiere uneori se face cu greu plata pentru plinul autocarului. Cert e că zilele acestea va avea loc o întâlnire a oficialilor cluburilor, iar reprezentanţii vor propune în Comitetul Executiv varianta lor, urmând ca pe data de 12 august să se decidă viitorul ligii secunde.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net