Circ, nu fotbal! 4 mureşeni au fost eliminaţi cu Pandurii

Ultima actualizare:

    George Ţucudean a fost primul eliminat al partidei, el dând startul dezastrului care a urmatFoto Click!
George Ţucudean a fost primul eliminat al partidei, el dând startul dezastrului care a urmatFoto Click!

Partida dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, prima din play-off pentru ambele echipe, trebuia să fie un recital fotbalistic, dar nu s-a întâmplat aşa. Gazdele au făcut un meci de neînţeles, au încasat patru cartonaşe roşii şi 10 galbene şi au pierdut cu 2-0.

Jocul a fost dominat încă din start de o nervozitate excesivă a ardelenilor, care căutau parcă la orice contact să-şi lovească adversarul. Primul a cedat atacantul George Ţucudean, care a văzut două cartonaşe galbene în doar 29 de minute şi a fost trimis la cabine. Pandurii a deschis apoi scorul imediat după pauză, prin Vasilevic, şi de aici s-a ales praful de meci. Mutu s-a schimbat singur la cabine, cu Ricardo Costa, care a fost şi el eliminat în minutul 84. Marius Constantin şi Voiculeţ au văzut şi ei roşu direct pentru două intrări criminale, în minutele 65 şi 82, iar dacă ASA mai avea un eliminat, atunci meciul se oprea şi pierdea cu 3-0 la masa verde. Asta după ce, de la gazde, doar Pablo Brandan a scăpat neavertizat. A încheiat însă partida în şapte oameni şi cu un 0-2 pe tabelă, după penalty-ul executat de golgheterul Hora, datorită fair play-ului gorjenilor, care n-au forţat înscrierea mai multor goluri, deşi puteau.

ASA îşi ia astfel din start gândul de la locurile de Liga Campionilor, iar Pandurii a urcat până la două puncte în spatele liderului Astra şi băieţii lui Edi Iordănescu visează în continuare frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net