City îl îngroapă în bani pe Ronaldo

Ultima actualizare:

    Va câştiga 500.000 de  euro pe săptămână
Va câştiga 500.000 de euro pe săptămână

Pentru a-l cumpăra pe Cristiano Ronaldo de la Real, cei de la Manchester City sunt dispuşi să facă o ofertă-record de aproape 100 de milioane de euro.

Piaţa transferurilor din fotbalul internaţional pregăteşte o nouă „bombă" la vârf, cu acelaşi actor principal. Astfel, la doi ani după ce s-a mutat de la Manchester United la Real Madrid în schimbul a 96 de milioane de euro, cel mai scump fotbalist al lumii s-ar putea întoarce de unde a plecat. Adică la Manchester, dar nu la United, ci la rivala locală City.

În ultimii ani, patronii arabi ai „cetăţenilor" au aruncat în stânga şi-n dreapta cu bani pentru a crea o echipă competitivă, următorul pas fiind achiziţionarea unei vedete de prim rang. Pentru că de Leo Messi e imposibil să se atingă, şeicii l-au ochit pe Cristiano Ronaldo, dispus să renunţe la aventura „galactică".

Cum totul se învârte în jurul banilor, şeicii lui City au băgat adânc mâinile în buzunare, de unde au scos un salariu fabulos, de 30 de milioane de euro pe an.

În aceste condiţii, CR7 şi-ar recăpăta statutul de cel mai bine plătit jucător al planetei (deţinut acum de Eto'o cu 20 de milioane de euro pe an), conturile portughezului urmând să fie alimentate cu aproximativ 500.000 de euro în fiecare săptămână.

Bineînţeles, suma de transfer va fi şi ea pe măsură, cei de la Real Madrid aşteptându-se să încaseze cel puţin 100 de milioane de euro. O nimica toată pentru miliardarul Mansour bin Zayed, care s-a declarat de mai multe ori un mare admirator al lui Cristiano Ronaldo.

La pachet cu Mourinho?

Un impuls decisiv pentru ca Ronaldo să accepte oferta lui City ar fi ca actualul său antrenor de la Madrid, conaţionalul Jose Mourinho, să aleagă şi el destinaţia Manchester.

simeon stalpnicul png

Zilele trecute, un post de radio iberic a anunţat revenirea tehnicianului lusitan în Anglia drept iminentă, mai ales în condiţiile în care Mourinho e în conflict deschis cu o parte dintre jucătorii Realului, în frunte cu Iker Casillas.

La City, „The Special One" ar urma să-i ia locul lui Roberto Mancini, ale cărui rezultate n-au fost până acum pe măsura investiţiilor făcute.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net