Claudiu Keşeru, convocat în premieră: «La naţională, am venit pe vârfuri!»

Ultima actualizare:

"Această echipă este capabilă de lucruri foarte mari. Eu îmi doresc să ne calificăm la mondiale chiar dacă eu sunt aici sau nu. Cu Ungaria este un meci foarte important pentru că o victorie ne-ar da şanse mult mai mari la calificare, dar va fi greu. Eu am jucat în diferite sisteme, personal îmi place să joc în spatele atacantului. Dar dacă voi avea şansa să joc şi mi se va cere un rol exact voi face ce mi se cere", a spus Keşeru.

"Este senzaţional la naţională. Am venit puţin aşa, pe vârfuri. Aşteptam şi eu să văd cum e atmosfera la naţionala mare şi e senzaţional, băieţii m-au primit formidabil. E o mândrie enormă. Mutu a fost primul jucător cu care am dat ochii când am ajuns în cantonament. Cu domnul Piţurcă n-am avut ocazia să vorbim mult, ne-am salutat. Eu sunt foarte timid faţă de toată lumea chiar dacă am jucat cu aproape toţi jucătorii din lot. Parcă am 20 de ani şi vin şi toată lumea e mai în vârstă decât mine, dar e un sentiment plăcut. Aseară mi-am luat tricoul de antrenament pentru o alergare şi am avut ceva emoţii. La următorul antrenament vor creşte şi tot aşa", a mai spus el.

"Nu mă aşteptam la convocare. Mi-am propus să nu am aşteptări din punctul ăsta de vedere pentru a evita anumite decepţii. O prietenă mi-a zis că sunt pe lista provizorie, iar apoi nu pot să explic mândria pe care am simţit-o când am văzut că sunt şi pe lista definitivă", a anunţat Keşeru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net