Clipe de coșmar pentru Latovlevici! Vezi ce a pățit internaționalul român

Ultima actualizare:

    Fostul stelist are nevoie de un punct cu Galatasaray, la Goztepe, pentru a-şi îndeplini o nebunie de visFoto: Click!
Fostul stelist are nevoie de un punct cu Galatasaray, la Goztepe, pentru a-şi îndeplini o nebunie de visFoto: Click!

Fanii Galatei sunt în războii cu fundașul român pe care l-au huiduit până ce aceasta n-a mai rezistat și a cerut să fie schimbat.

Iasmin Latovlevici traversează un moment extrem de dificil în Turcia. Transferat la Galatasaray, fundașul român a avut evoluții decente, până acum două etape, când echipa ”cim bom” a fost umilită, 1-5 de Bașakșehir, iar ”tricolorul” i-a nemulțumit pe fani prin jocul prestat. Aceștia s-au răzbunat pe Latovlevici în week-end, la meciul pe care Galata l-a jucat acasă cu Alanyaspor, câștigat cu 2-0.

Nu toți românii din campioantul Turciei o duc bine. Dacă Șumudică, Săpunaru și Silviu Lung jr. fac o primă parte de sezon de excepție la Kayseri și sunt lăudați de toată lumea, nu același lucru se întâmplă și cu Iasmin Latovlevici, românul de la Galatasaray Istanbul.

Fundașul are mult de tras după ce ”și-a pus suporterii în cap”, ca urmare a unei evoluții modeste în umilința cu Bașakșehir, 1-5. Fanii ”cim bom” au așteptat un moment prielnic să-I facă viața grea lui Latovlevici, iar meciul de pe teren propriu, cu Alanyaspor, a fost perfect pentru ei. La prima pasă greșită de apărătorul român, suporterii turci s-au dezlănțuit cu huiduile și înjurături la adresa lui. Și au ținut-o așa aproape tot meciul, până când, la un moment dat, Latovlevici a cedat și i-a cerut tehnicianul Igor Tudor să-l scoată de pe teren.

”Ce naiba faceți?", a urlat antrenorul spre fani înainte de a-l înlocui pe "tricolor". Degeaba au încercat coechipierii să-l încurajeze pe Iasmin, acesta nu a mai rezistat și a părăsit terenul.

În cele din urmă, în minutul 70 Linnes l-a înlocuit pe ”Lato”, iar tehnicianul Igor Tudor l-a aplaudat pe român, arătându-le astfel celor din tribune că își susține necondiționat jucătorul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net