În contextul pandemiei de Covid-19, peste tot în lume măștile de protecție sunt la mare căutare. În producerea, achiziționarea și comercializarea acestora s-au implicat inclusiv oameni de sport sau cluburi sportive. Echipele de fotbal Anderlecht Bruxelles (Belgia) și OGC Nisa (Franța) au anunțat că vor scoate la vânzare măști personalizate, iar o parte din banii obținuți vor fi donați.


Într-un anunț postat pe site-ul oficial, Anderlecht Bruxelles a precizat că pune în vânzare măşti de protecţie în culorile clubului (alb, mov şi negru). O parte din încasări vor aunge la spitalul ”Joseph Bracops”, situat în apropierea clubului. Un pachet cu câte trei măşti va fi comercializat pentru 15 euro, iar 3 euro vor fi donați. Măştile pot fi spălate la 60 de grade. Ele vor fi livrate la domiciliu începând din 20 mai.
Un anunț asemănător a postat pe pagina de Facebook și echipa franceză de fotbal OGC Nice. Realizate în ulorile grupării, adică în roșu și negru, măștile vor fi disponibile în modele "adult" și "copil" și vor fi vândute la un preț unitar de 5 euro. Fiecare membru al clubului Mèfi va avea dreptul la o mască gratuită. De asemenea, s-a precizat că măștile vor respecta standardele Afnor s76001 și DGA-UNS1, precum și faptul că pentru fiecare mască vândută va fi donat un euro într-un fond destinat combaterii pandemiei de Covid-19.  

anderlecht-bruxelles-masti.jpg

Și Anderlecht Bruxelles va vinde măști în culorile sale
Și Anderlecht Bruxelles va vinde măști în culorile sale / Foto: Facebook/Anderlecht
Loading...