Clujeanul Costache, reinventat de Edi Iordănescu

Ultima actualizare:

    Costache a marcat primul gol al CFR-ului în returFOTO: Sportpictures.eu
Costache a marcat primul gol al CFR-ului în returFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj rămâne neînvinsă de la preluarea echipei de către Edi Iordănescu. Ultima victorie a fost obținută joi seara, 3-1 în fața revelației turului, Academica Clinceni.

Primul gol din acest retur a fost marcat pentru clujeni de Costache, jucătorul reinventat de antrenorul Edi Iordănescu. El se află la a doua reușită personală de la numirea pe banca tehnică a fiului fostului selecționer, la începutul lunii decembrie, și spune că se simte foarte bine de când echipa a început să joace și ofensiv, nu doar să se apere, ca pe vremea lui Dan Petrescu. ”Suntem încrezători. Lucrăm mai mult pe faza ofensivă, pasăm mai mult, facem mai multe combinații. Avem un plus din punct de vedere ofensiv", a spus Velntin Costache după meci, confirmând că s-au schimbat lucrurile odată cu înlocuirea antrenorului. De altfel, el a și recunoscut că de la venirea lui Iordănescu ”am mai multă încredere în mine. Nu sunt alt jucător, ăsta este Costache”, a spus el. Nu e prima dată când fostul dinamovist vorbește deschis despre cât de mult l-a afectat colaborarea cu Dan Petrescu și cât de bine se simte acum, după sosirea lui Edi: „Afectat am fost foarte, foarte mult! Nu mi-a convenit, nu am înţeles. Poate nu eram într-o perioadă foarte bună, mă gândeam zi de zi. Am încercat să mă schimb, să fiu din nou ca înainte, nu ştiam ce să mai fac”, declara el luna trecută, după golul marcat în victoria cu FCSB, scor 2-0

Chiar dacă echipa lui a învins, tehnicianul clujenilor s-a arătat deranjat că în jocul băieților lui a apărut o stare de relaxare. “Mai avem de muncă, e clar. Abordarea a fost una ofensivă, ca pentru un joc acasă împotriva unui adversar competitiv. Ne aşteptam la un joc foarte greu. Au fost şi momente când am greşit şi ne-am precipitat, mai ales în prima repriză. A apărut în repriza a doua, pe partea de final, o stare de relaxare. Am trăit periculos, efectiv. Lucrul ăsta m-a supărat. M-a deranjat şi că am primit gol”, a declarat tehnicianul după meci.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net