Clujenii, o lună fără sex. Cadu se revoltă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Depărtarea de familie şi de partenerele de viaţă îi va scoate din minţi pe clujeni în cantonamentul prelungit din Spania. Căpitanul Ricardo Cadu a fost primul care a luat poziţie, criticând public decizia conducerii.

Gândindu-se la „dubla" de foc cu Inter Milano din 16-imile Europa League, antrenorul CFR-ului, Paulo Sergio, a luat o hotărâre care s-ar putea să-l coste. Cum meciurile cu italienii sunt programate la 14 şi 21 februarie, tehnicianul portughez a cerut ca echipa să nu se mai întoarcă în ţară şi să se pregătească non-stop. Astfel, cantonamentul de la Marbella, început în urmă cu două zile, va dura mai mult de o lună, mai exact 32 de zile, deplasarea în Italia pentru turul cu Inter urmând să se facă direct din Spania. Implicit, jucătorii campioanei României vor sta departe de casă şi de cei dragi până la 15 februarie.

Cea mai „dureroasă" va fi cu siguranţă lunga perioadă de abstinenţă sexuală, care s-ar putea răsfrânge negativ asupra psihicului fotbaliştilor. Experimentatul Cadu (31 de ani) ştie acest lucru şi a tras un semnal de alarmă. „E greu să stai o lună aici şi pe urmă să joci. Era mai bine ca la jumătatea perioadei să ne lase liberi. O să avem o zi sau două libere, dar nu putem să plecăm nicăieri, nu putem să plecăm acasă. Va fi greu", a declarat fundaşul portughez la DolceSport.

Cadu se gândeşte deja cum va suporta atâta timp lipsa frumoasei sale soţii, Dulce. "Stau pe laptop, jucăm poker, stăm, facem ce putem. Prima săptămână e ok pentru că suntem obosiţi şi vrem să dormim, dar după aia e foarte greu", a completat lusitanul.

simeon stalpnicul png

Piţi, Cadu vrea la naţională!

La CFR Cluj din 2006, portughezul Cadu va primi în acest an cetăţenia română. Cum în trecut n-a jucat pentru nici o altă naţională, fundaşul lusitan se gândeşte cât se poate de serios la varianta de a evolua sub tricolor.

„Mi-ar plăcea să joc pentru România şi aş vrea să vină Piţurcă să discutăm", a spus Cadu. Ei s-ar putea întâlni în Spania, peste două săptămâni, unde naţionala României va efectua un cantonament în perioada 27 ianuarie - 7 februarie.

Şi-au încărcat bateriile în paradisul mexican!

Sunt obişnuiţi cu vacanţele luxoase,dar sejurul de la începutul lui 2013 le-a depăşit pe toate. Căpitanul campioanei CFR, Cadu, şi soţia lui, Dulce, au petrecut zile memorabile în Mexic. Au vrut să înceapă 2013 într-un loc îndepărtat şi nu singuri. Aşa că şi-au luat bilete pentru Mexic şi i-au „corupt" şi pe cei care din vară le-au devenit fini, Beatrice şi Eduard Stăncioiu.

simeon stalpnicul png

Cei patru au plecat din România în ultimele zile ale anului trecut pentru a intra în 2013 de pe plaja celebrului resort Mamita's Beach Club. De Revelion au petrecut la Playa de Carmen, unde au luat parte la un megaconcert susţinut de David Guetta.

simeon stalpnicul png

Pentru ultimele zile ale vacanţei au păstrat ceva special, aşa că au plecat din Mexic şi, timp de două zile şi două nopţi, au „gustat" viaţa din SUA. Astfel, Dulce şi Ricardo Cadu, alături de Beatrice şi Eduard Stăncioiu, au petrecut şi la New York. Apoi, cei doi fotbalişti s-au alăturat lotului campioanei, la Marbella, în timp ce nevestele au revenit la Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net