Clujenii s-au reunit cu gândul la Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj este o campioană grăbită în acest an. Ardelenii, alături de FCSB și de Universitatea Craiova, au fost primii care s-au reunit în vederea noului sezon. Asta în condițiile în care încă nu s-au terminat toate meciurile din trecutul sezon al Ligii 1.

Campioana s-a reunit cu cinci noi jucători: portarul Cosmin Vâtcă, fundașii Andrei Burcă și Mateo Susic, mijlocaşul Luis Aurelio și atacantul Mario Rondon. Conform declarațiilor antrenorului Dan Petrescu, se încearcă și achiziționarea încă unui fondaș central, în cazul în care nu se erușește prelungirea împrumutului lui Kevin Boli, care a trebuit să revină la formația chineză Guizhou. ”Ţinând cont de faptul că nu putem cheltui prea mulţi bani pe jucători, nu e uşor să găseşti jucători liberi care să joace la campioana României. E foarte greu şi liberi, şi foarte buni. Până acum eu zic că am ales destul de bine, mai rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am ales vor confirma, pentru că una e să joci la Mediaş şi una e să joci la CFR Cluj. Aici rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am luat de la Mediaş vor confirma”, a declarat Dan Petrescu.

Antrenorul clujenilor a început sezonul în forță, trimițând câteva săgeți către predecesori atunci când a vorbit de principalul obiectiv din acest sezon: calificarea în grupele unei cupe europene. ”Anul trecut a fost un culoar foarte bun. Mi-aş dori să se repete acest traseu, cu Malmo, o echipă din Armenia şi una din Luxemburg. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor ar fi egal cu câştigarea a 5 campionate. Ne propunem să ajungem şi într-o grupă europeană. La cum mă cunoaşteţi, voi încerca să scot maxim, să ajung în Liga Campionilor, dacă nu, şi în Europa League ar fi foarte bine. Nu doar financiar, ci şi pentru a ne revanşa faţă de anul trecut. S-au făcut greşeli pe care sper să nu le mai repetăm în cupele europene. De aceea am şi început primii pregătirea. Am exemplul Unirea Urziceni că dacă eşti organizat şi disciplinat poţi să te baţi cu oricine. Ar fi un miracol să ne calificăm, mai ales că vom juca şi un tur în plus, faţă de anul trecut”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net