Continuă războiul dintre Cornel Dinu şi Ilie Dumitrescu. "Măi, iliuţă, ne desparte o lume. Eşti un Mister fără mistere!"

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu l-a atacat din nou pe Ilie DumitrescuFoto Click!
Cornel Dinu l-a atacat din nou pe Ilie DumitrescuFoto Click!

Nimic nu e mai urât de văzut decât un război surd şi cam gratuit între două legende ale fotbalului românesc. Cornel Dinu, dinamovist pur-sânge, şi Ilie Dumitrescu, stelist sadea, oferă în această perioadă un recital grotesc.

Totul a plecat de la câteva critici ale lui Dumitrescu la adresa lui Mircea Rednic, trimise din platoul Digi Sport imediat după umilinţa "câinilor" de la Miercurea Ciuc. Fără să fie exagerate, acestea l-au deranjat mai mult pe "Procuror" decât pe "Puriu", care s-a transformat imediat în avocat al apărării cu reale valenţe de contraatac. După ce Ilie Dumitrescu a declarat că nu a jignit pe nimeni şi că dacă Dinu are o problemă să intre cu el în dialog, "Mister-ul" alb-roşu s-a dat din nou în stambă şi l-a masacrat pe "Mister-ul" roş-albastru.

"Nu cred că trebuie să-mi dovedesc personalitatea printr-un eventual dialog cu un fost jucător de-ai mei. Măi "Iliuţă", şi aici e doar o coincidenţă de apelativ cu vânzătorul de seminţe atât de simpatic, din tribuna de altădată, păi, ne desparte o lume. Ştii foarte bine! Ca de la profesor la elev cu probleme. Şi mari! Novicii atât de mulţi, doar guralivi şi toxici din fotbal, îi fac mult rău adresându-i-se cu "Mister". S-a compromis şi acest termen. Pentru mine nu are nici măcar "mistere"! Destul de multe devoalate din începuturile sale de naşul tău, descurcăreţul Sică (n. red - Sică Puşcoci, naşul lui Ilie Dumitrescu şi impresarul care l-a dus la Tottenham). (...). Pentru că se zice că "Iliuţă" şi pictează, sper grafică cu peniţă şi tuş, ca să nu se dezmintă, diferenţa dintre noi este dată de pastel şi de zbor al gândurilor. Sigur, el preferă ramura de la şes, eu înălţimea stâncii, unde poposim pentru a ne trage sufletul. Şi în această privinţă iarăşi nu se dezminte. Îi mulţumesc pentru urările de sănătate, deşi ştiu că şi ele sunt doar din poleiala atât de subţire prin care se deghizează prea des. Sper să nu mă oblige să râcâi stratul şi să arat cât de gol e doar botezatul "Mistér". Atenţie, accent ascuţit", a explicat Dinu, pentru Gazetă.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net