Continuă «telenovela» Budescu

Ultima actualizare:

    Giurgiuvenii vor 1.100.000 de euro de pe urma transferului vedetei lorFoto: Mediafax
Giurgiuvenii vor 1.100.000 de euro de pe urma transferului vedetei lorFoto: Mediafax

Constantin Budescu e cel mai curtat jucător din Liga I şi zilnic apar noi oferte pe adresa Astrei. Pe lista doritorilor, pe lângă Steaua, sunt asiaticii de la Hangzhou Greentown, formaţii din Qatar sau Turcia.

“Depinde de el şi aşteptăm un răspuns cât mai repede. Oricum, noi am înţeles dorinţa lui de a pleca. Sunt mai multe formaţii interesate, din Qatar sau Turcia…plus Steaua”, au explicat oficialii liderului din campionatul intern. Totuşi, negocierile în cazul său sunt îngreunate şi-n fiecare zi tratativele “pică”. Văzând că e dorit insistent, românul a pus condiţii, iar cei de la Umm Salal din Qatar erau dispuşi să le accepte, inclusiv o primă de instalare de 300.000 de euro.

Budescu a cerut câteva zile libere până să se prezinte la lot şi până la urmă afacerea nu s-a parafat, şeicii alegând un alt atacant. A fost a doua mutare pe care românul a ratat-o la arabi, primele discuţii fiind cu cei de la Al Ahli. Luni seară (25 ianuarie), Budescu a luat legătura şi cu chinezii de la Hangzhou, ei propunând un salariu de 800.000 de euro pe an, un contract pe două sezoane şi 1.100.000 de euro în vistieria Astrei, într-o singură tranşă. În cazul în care nici această tranzacţie nu se va materializa, pe lista „de aşteptare” e o echipă din Turcia, dar şi Steaua. Se pare că marți (26 ianuarie) „telenovela” Budescu se va încheia.

Enache, exclus de Şumudică

Gabriel Enache este una dintre ţintele Stelei, dar părţile n-au ajuns încă la un acord. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani e însă dispus să se certe cu giurgiuvenii pentru a pleca în Ghencea, iar asta l-a eliminat din planurile clubului. „Nu va mai juca la Astra cât timp antrenez eu aici”, a fost reacţia lui Marius Şumudică la atitudinea lui Enache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net