Pentru Cosmin Contra, meciul de vineri (ora 21.00), cu Astra, de pe propriul teren, e unul de a fi sau a nu fi în continuare pe banca tehnică. De asemenea, așa cum a recunoscut, este un meci pentru evitarea retrogradării.


“După o evoluţie foarte ştearsă a echipei, la Sepsi, avem posibilitatea să spălăm această imagine şi să câştigăm trei puncte după patru meciuri. În trei dintre ele n-am meritat să pierdem, dar în cel de la Sepsi am meritat. Este un meci pentru evitarea retrogradării, dacă ne uităm la clasament. Cei de la Astra vin cu un pic mai mult moral decât noi, dar am încredere că băieţii vor avea o evoluţie bună şi cred că vom câştiga cele trei puncte”, a spus Contra într-o conferință de presă.

Fostul selecționer a recunoscut că nici acum nu a înțeles ce s-a întâmplat în ultima etapă, la Sfântu Gheorghe, în eșecul cu 0-2. “Nu am găsit o explicaţie pentru evoluţia foarte slabă. Am arătat ca o echipă debusolată, care după primirea golului a uitat să joace fotbal. Ne gândim la schimbări, toată săptămâna ne-am gândit şi sperăm să găsim formula ideală pentru a aduce prima victorie. Nu este uşor. Avem jucători buni, dar încă nu avem o echipă sudată, nu avem automatisme de joc, acest lucru se face în timp”, a mai spus el.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: