Contra şi Reghecampf, ultimul derby?

Ultima actualizare:

    Dinamo conduce  în duelurile din acest  sezon cu FCSB
Dinamo conduce în duelurile din acest sezon cu FCSB

Cosmin Contra şi Laurenţiu Reghecampf dispută partida ce poate decide titlul în Liga I, dar apoi fiecare poate părăsi echipa. Primul negociază de luni bune o nouă înţelegere, însă fără nici o concluzie, iar al doilea e ademenit cu un salariu de 1,5 milioane de euro, de patru ori mai mult faţă de leafa actuală.

FCSB e lider în campionat, având 38 de puncte, iar roş-albii sunt pe locul trei, cu 33 de puncte, între cele două fiind plasată Viitorul (35). În aceste condiţii, o victorie a „câinilor” ar schimba ierarhia şi Gigi Becali şi-ar putea vedea compromis visul de a lua laurii de campion. Jocul e special şi pentru că un titlul în CV aduce după sine şi oferte mai bănoase din străinătate. Interesant e că ambii tehnicieni, naş şi fin,  ar putea părăsi Liga I „în familie”. 

Contra e în tratative de câteva luni cu şefii dinamovişti, însă semnarea noului acord, cel actual fiind scadent în vară, e amânată de la o săptămână la alta. Motivele sunt multe, de la modernizarea bazei de antrenament, la garantarea unui lot puternic, cert fiind că „Guriţă” ar prefera să finalizeze actualul sezon şi apoi să-şi găsească un club în Spania, acolo unde e stabilită familia sa. „Tot ce vă pot spune este că negocierile dintre domnul Negoiţă şi Contra au decurs foarte bine. O să vedeţi săptămâna viitoare rezultatul”, e ultimul anunţ al directorului general, Adi Mutu, însă acest gen de afirmaţii sunt repetate de peste o lună de zile, astfel că nu mai au credibilitate.


    Contra a făcut  minuni la Dinamo  de când  a preluat  echipa. Reghecampf  se află la  al doilea mandat  la cârma celor  de la FCSB
Contra a făcut minuni la Dinamo de când a preluat echipa. Reghecampf se află la al doilea mandat la cârma celor de la FCSB

De partea cealaltă, rivalul din Ghencea, Reghecampf, are o înţelegere cu FCSB până în vara următoare, însă ar vrea să plece. El are de plătit şi o clauză de reziliere de 700.000 de euro, dar dacă va câştiga titlul, Becali va renunţa la bani. Reghe a şi discutat cu cei de la Al Gharafa, iar cei din Qatar i-au garantat un salariu de 1,5 milioane de euro, plus o primă de un milion dacă va câştiga titlul. „Discuţiile acestea nu-şi au rostul acum”, a comentat antrenorul. Totuşi, el aşteaptă finalul ediţiei de campionat şi apoi îl va anunţa pe Becali că pleacă, mai ales că va câştiga de peste patru ori mai mult ca-n Ghencea, acolo unde primeşte 30.000 de euro lunar. 

Torje e «câine până la moarte»

simeon stalpnicul png

Gabi Torje a fost ofertat acum câteva luni de patronul FCSB, Gigi Becali, dar mijlocaşul a refuzat, motivând că nu poate trăda Dinamo, clubu unde a jucat din iarna lui 2008 în vara lui 2011. De atunci a evoluat numai în străinătate, dar acum a ajuns doar rezervă la Groznîi. „De la Dinamo nu m-a sunat nimeni, însă am avut o ofertă de la Steaua. Becali voia să plătească transferul de 1.200.000 de euro către Terek. L-a vrut şi Reghe, dar jucătorul mi-a spus că el e dinamovist şi că nu poate să meargă la FCSB. Le-am transmis şi s-a încheiat povestea. Noi aşteptăm un transfer în străinătate, nu în ţară”, a spus impresarul lui Torje, Cristea Opria.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net