Contre FCSB-CFR! “Aşa au fost învăţaţi, să câştige cu penalti-uri în minutul 93”

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a poreclit pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR, Dan Penalti, pentru că echipa sa primeşte lovituri de la 11 metri în fiecare meci. Replica a venit din partea preşedintelui clujenilor, Iuliu Mureşan. Acum, directorul sportiv al roş-albaştrilor, MM Stoica, i-a atacat din nou pe rivali. Meciul va avea loc joi seara, de la ora 21.00.

"Eu am ţinut să fiu prezent la această conferinţă, pentru că doar aici pot să îmi exprim îngrijorarea. Nu ştiu de ce să fiu mai îngrijorat: de faptul că suntem dezavantajaţi de arbitraje sau pentru faptul că, contracandidata cu şanse reale la titlu e avantajată flagrant. Sau că presa încearcă la unison să acopere greşelile de arbitraj.

Când primeşti 5 penalty-uri la 0-0, dintre care două sunt clar dictate eronat, iar două...nici nu ştiu cum să le calific. Ce penalty e ăla de la meciul cu Chiajna? Jucătorii se ating. Ce penalty s-a dat cu Craiova? Mă interesează că primim penalty la 4-0 cu Mediaşul? Foarte mulţi arbitri aşteaptă să dea penalty pentru CFR. Nu e vina CFR-ului, nu arbitrează CFR-ul. Toată lumea a vorbit despre penalty-ul de la meciul cu Plzen. A fost penalty clar la Budescu. Jucătorul ia mingea, dar îi ia şi piciorul lui Budescu", a spus Meme Stoica.

Apoi, a continuat: "Această echipă (n.r. FCSB) a investit în ultimii doi ani 10 milioane de euro în jucători români. Sunt avantajate cluburi care se axează în principal pe jucători liberi, veniţi din străinătate. Nu vrem să fim avantajaţi sub nicio formă, vrem să beneficiem de aceleaşi condiţii. Suntem singura echipă care investeşte în România...şi bani mulţi. Datorită politicii lui Gigi Becali sunt cluburi care trăiesc. Liga 1 trăieşte datorită drepturilor TV şi lui Gigi Becali.

Deja se strâng prea multe greşeli şi sunt greşeli prea evidente. Nu aş vrea să câştigăm niciodată cu o greşeală de arbitraj. E jenant! nu mă miră ce au spus cei de la CFR. Dacă aşa au fost învăţaţi în toată istoria clubului, să câştige cu penalty-uri în minutul 93".

Becali a spus după ce FCSB a învins pe Gaz Metan Mediaş, 4-0, că: "Aşa se joacă fotbal, spectacol, frumos. Să aştepţi tot timpul ca să primeşti 11 metri ca să câştigi... Ăla-i fotbal? Altfel nu poţi să câştigi. Ăsta-i fotbal, dai 4 goluri, cinci goluri. <Nu, că stai puţin, mie trebuie să-mi dai 11 metri, că aşa e, obligatoriu. Că dacă nu-mi dai mie 11 metri, aaa, păi eu sunt Dan Petrescu, păi mă supăr şi plec din România>. E fericit, nu? El e Gigi Penalti. Nu-i mai zicem Dan Petrescu îi spunem Gigi... îi spunem Dan Penalti. El vrea numai penaltiuri. Vrei numai penalti? Dacă nu-i dă un penalti la un meci o să vedeţi ce scandal o să facă. O să zică <mă supăr şi plec din România>, înjură arbitri.  El nu trebuie să stea pe bancă, că îi dă arbitrul penalti. Ce fericit poţi să fii în România, când vezi numai penalti, penalti, penalti? Dan Penalti o să-i zic de-acum încolo".

Răspunsul pentru Becali a fost dat de Iuliu Mureşan, oficialul ardelenilor dorindu-şi ca echipa sa să învingă pe FCSB cu 1-0, iar golul să fie înscris din penalti: "Ieri a fost penalti. Marc a recunoscut şi s-a şi văzut. Omrani a dat primul în minge şi Marc l-a lovit în picior, clar. A fost penalti şi arbitrul l-a dat. Sunt declaraţii (n.r. - ale lui Gigi Becali) făcute cu un anumit scop, probabil un scop psihologic. Se adresează la arbitri, nu la noi şi nu are dreptate. Nu am primit penaltiuri de complezenţă. Mi-ar plăcea să câştigăm cu un penalti (n.r. - meciul cu FCSB), 1-0, greu, cu un penalti. Penalti corect... dar nu contează".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net