Copiii lui Şumudică fac piaţa în locul lui

Ultima actualizare:

    Marius și Sarah au  mers la cumpărături  cu mașina tatălui lor
Marius și Sarah au mers la cumpărături cu mașina tatălui lor

În ultimele zile, numele lui Marius Şumudică a fost pe buzele multor oameni din fotbalul autohton. Plecând de la gluma patronului FCSB, Gigi Becali, cum că-l va lua la echipa sa din vară, tehnicianul a fost asaltat de telefoane de la prieteni, oprit pe stradă de necunoscuţi şi abordat de fani pe acest subiect. Tocmai pentru a nu mai fi în ochiul publicului, antrenorul şi-a pus copiii să-i facă treburile.

Marius Şumudică mai are o lună de contract cu Astra. Tehnicianul campioanei a spus că sunt şanse minime să continue la echipa din Giurgiu, aşa că speculaţiile privind viitoarea sa destinaţie fotbalistică au apărut imediat. Gigi Becali, patronul FCSB, a pus paie pe foc afirmând, în glumă, că-l va aduce la echipa sa, dacă suporterii îl vor accepta. Cum acest lucru este aproape imposibil, nu se pune, la modul clar, problema ca rapidistul Şumudică să ajungă la FCSB. Asta nu a însemnat însă că oamenii nu l-au tachinat toată săptămâna pe Şumi pe acest subiect. Chiar el a mărturisit că a fost oprit în trafic de oameni care-i cereau lămuriri vizavi de acest subiect.

Şi, pentru că se săturase de atâta expunere în această perioadă, anternorul a  încercat să evite pe cât posibil ieşirile. Aşa că a renunţat inclusiv la a mai merge la cumpărături. Şi-a trimis, în schimb, copiii, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins pe moştenitorii lui Şumudică la un supermaket din zona Pipera, târziu în noapte.


    Fiul lui Șumi a cărat  plasele, s-a urcat  la volan, iar sora lui  s-a așezat pe  scaunul din dreapta
Fiul lui Șumi a cărat plasele, s-a urcat la volan, iar sora lui s-a așezat pe scaunul din dreapta

Marius şi Sarah au stat câteva zeci de minute în magazin, dar nu l-au”golit” aşa cum am fi putut bănui având în vedere timpul petrecut printre rafturi. Marius, copilul cel mare al antrenorului Astrei, a jucat fotbal, dar s-a lăsat, iar Sarah visează să devină arhitect şi cochetează cu modelingul.

simeon stalpnicul png

«Îmi doresc să-i bat, nu să ajung la ei»

Marius Șumudică a comentat în stilul să caracteristic informațiile potrivit cărora sunt șanse să semneze din vară cu cei de la FCSB. Rapidist declarat, antrenorul Astrei a spus că nu se pune problema de un asemenea transfer. ”Îmi doresc mai mult să-i bat decât să ajung la ei, nu a fost nicio discuție, excludem, nu își are rostul. Peste o săptămână îmi doresc mai mult ca orice pe lume să încurc pe FCSB. Acum doi ani am dat dovadă de corectitudine și am făcut-o pe FCSB campioană”, a precizat tehnicianul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net