Click! a scris în exclusivitate în urmă cu o lună de zile că afaceristul piteştean, Virgil Dumitru, va prelua o parte importantă din acţiunile Rapidului de la George Copos. Acest lucru este foarte aproape să se întâmple şi a fost recunoscut public, în premieră, de antrenorul echipei.


Marian Rada a vorbit ieri despre situaţia tensionată şi incertitudinile din Giuleşti, dar, surprinzător pentru toată lumea, a dezvăluit ceea ce s-a vehiculat de mult, dar era la nivelul de speranţă. Copos pleacă de la Rapid şi-i lasă locul actualului membru al Consiliului de Administraţie, Virgil Dumitru.

„Am auzit că săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul. Sunt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Domnul Copos nu ne-a anunţat oficial că se retrage de la club, dar mâine, (nr. azi), la antrenament, echipa va avea o întâlnire cu Virgil Dumitru. El ne va comunica concret ce se va întâmpla în continuare. Domnul Copos nu mai poate. Are probleme mari la firmele sale", a afirmat, sincer, Marian Rada, care a dat din casă tot ce s-a discutat în Giuleşti în aceste zile.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: