George Copos a plecat ieri în stagiul de pregătire din Scoţia pentru a vedea echipa la lucru, dar şi pentru a avea o discuţie cu cei doi jucători care s-au îndopat cu hamburgeri şi cartofi prăjiţi, apoi au servit câte o cola şi au „sudat" câteva ţigări.


Sâmbătă spre duminică, la două dimineaţa, Glauber Berti şi Milos Pavlovici s-au lăudat cu programul lejer din Scoţia.

Au mâncat produse fast-food, iar acum vor plăti pentru că nu au respectat programul de odihnă, regimul alimentar, iar parametrii fizici nu arată nici ei prea bine după ce toată noaptea au fumat din belşug.

Ştirea a ajuns la urechile lui Copos, care ieri a ajuns de urgenţă în Scoţia.

CLIIMA20120709_0156_1.jpg

Copos a plecat de urgenţă în Scoţia

Oficialii au evitat să dea un verdict, dar la întoarcerea în ţară cei implicaţi vor avea o supriză neplăcută pentru că patronul nu-i iartă şi se pare că amenda e consistentă, de ordinul miilor de euro.

Dacă în cantonament, situaţia este explozivă, nici acasă lucrurile nu stau alt­fel fiindcă George Copos poartă un "război" şi cu portarul Dani Coman.

Acesta vrea să plece de la Rapid din postura de jucător liber de contract, aşa cum a venit, dar Copos îi cere 125.000 € pentru a-l lăsa să semneze cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta.

"Am venit liber de la Braşov şi nu am primit niciun ban la instalare, nu înţeleg de ce nu sunt lăsat să plec la fel.

Cu siguranţă Anorthosis nu va plăti pe mine 125.000 €. Mi-au oferit un contract pe doi ani şi mi-au transmis că dacă pot veni liber de contract bine, dacă nu, nu. De ce nu sunt înţeles?", a spus Coman.

Portarul e indignat fiindcă patronul nu-i răspunde la telefon, comunică doar prin mesaje, iar el a făcut sacrificii pentru Rapid, inclusiv a plătit primele echipei din banii săi atunci cand era Şumudică antrenor.

Acum e dispus să achite cei 125.000 € din banii lui doar să scăpe de Copos.

Daniel Niculae se gândeşte la giuleşteni

Fost jucător la Rapid între anii 2001-2006, Daniel Niculae nu uită de marea lui dragoste.

Din Rusia, de la Kuban Krasnodar, Nico nu vede cu ochi buni soarta clubului de sub Podul Grant.

CLIIMA20120709_0157_1.jpg

Daniel Niculae se gândeşte la giuleşteni

"Suporterii Rapidului sunt blestemaţi să sufere pentru echipă. Ne afundăm în mediocritate în Giuleşti şi suntem blestemaţi să suferim din nou.

În scurt timp, Rapid va rămîne şi fără suporteri. Nu din cauza rezultatelor, ci a stadionului Giuleşti, care arată deplorabil.

Acum are o capacitate de 10.000 de locuri, peste doi ani, probabil, va ajunge la 5.000 de locuri şi o să ajungem să jucăm la capătul tramvaiului", a spus atacantul pentru DigiSport.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: