Coregrafie specială înaintea meciului PSG - Istanbul BB

Ultima actualizare:
Jucătorii au purtat tricouri speciale la încălzirea de dinaintea meciului
Jucătorii au purtat tricouri speciale la încălzirea de dinaintea meciului

Întreruptă marți din cauza unei remarci considerate rasiste a lui Sebastian Colțescu, partida PSG - Istanbul BB, din Liga Campionilor, s-a reluat miercuri, dar nu înainte de a se desfășura o coregrafie specială.

Meciul s-a reluat din minutul 13.30. Înaintea startului, jucătorii celor două echipe şi arbitrii au îngenuncheat la mijlocul terenului, în semn de protest faţă de rasism. Ei au intrat pe teren la încălzire purtând tricouri cu mesajul "Nu rasismului" şi cu emblamele celor două cluburi.


    Jucătorii au purtat tricouri speciale la încălzirea de dinaintea meciuluiFOTO: EPA
Jucătorii au purtat tricouri speciale la încălzirea de dinaintea meciuluiFOTO: EPA

PSG a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 (3-0), formaţia Istanbul Başakşehir, în ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor.

Această întâlnire a fost întreruptă, marţi, la scorul de 0-0, după ce arbitrului de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" pentru a-i indica centralului Ovidiu Haţegan o persoană din staff-ul oaspeţilor - antrenorul secund Pierre Webo - care trebuie sancţionată pentru proteste. Jucătorii celor două echipe au părăsit terenul, în urma incidentului, apoi fotbaliştii turci au refuzat să mai joace.

UEFA a stabilit ca partida să continue a doua zi, cu o altă brigadă de arbitri (olandezii Danny Makkelie - centru, Mario Diks - asistent şi polonezii Marcin Boniek – asistent, Bartosz Frankowski - rezervă).

În celălalt meci al Grupei H, disputat marţi, RB Leipzig a învins, pe teren propriu, pe Manchester United, cu scorul de 3-2 (2-0).

După aceste rezultate, PSG a câştigat grupa şi s-a calificat, alături de RB Leipzig, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Manchester United va evolua în 16-mile Ligii Europa.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net