Cornel Dinu: «Bărboianu, la a treia atingere a trimis mingea în tramvaiul 4»

Ultima actualizare:

    Cornel Dinu
Cornel Dinu

Administratorul delegat al lui Dinamo l-a criticat pe Stoican pentru alcătuirea primul 11 în turul semifinalelor Cupei României contra Stelei. Rivalii s-au impus cu 5-2, iar Mister l-a desfiinţat pe portarul Bălgrădean, dar şi pe fundaşul Bărboianu.

"Dinamo a avut un joc bun în urmă cu câteva săptămâni şi trebuia să perfecţioneze acest joc, ceea ce n-am văzut acum. Dinamo n-a învăţat nimic din acel 1-1. N-a îmbunătăţit nimic. Asta presupunea să nu te implici într-o luptă la mijlocul terenului, să joci pe benzi...

Să-l aduc pe Bărboianu să-l pun mijlocaş, când el atunci când a fost prezentat a încercat să ţină mingea pe picior şi la a treia atingere o trimitea în tramvaiul 4.... Ca să joci cu Bărboianu mijlocaş mi se pare sfidător de mult!", a declarat Dinu la DigiSport.

"Distribuția Stelei mi s-a părut convenabilă. Dacă ar fi jucat cu Piovaccari şi cu Keşeru, mi-e frică să mă gândesc la tabela de marcaj. Dacă se poate întoarce rezultatul? Nici Regele Mihai nu se mai poate întoarce, Carol al II-lea nu, nici Ferdinand, cred că nici Ceaușescu nu se mai poate întoarce", a mai spus el.

"Bălgrădean e un portar foarte bun, dar nu atâta timp cât nu s-a mâncat tot porcul, adică până prin septembrie. Eu nu concep în contextul Dinamo că ne mai trebuie trei ani, patru... Accept eforturile și le apreciez, conducerea a scos clubul dintr-o situație dificilă financiar, dar la Dinamo vreau să construiesc de mâine", a încheiat Dinu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net