Corneliu Papură s-a revoltat înaintea meciului cu Astra

Ultima actualizare:

    Corneliu Papură a antrenat de trei ori Universitatea CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Corneliu Papură a antrenat de trei ori Universitatea CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

Instalat până acum de trei ori ca antrenor al Universității Craiova, de fiecare dată din lipsă de alternativă, nu neapărat pentru că erea considerat un salvator al echipei, Corneliu Papură a avut propriul moment de revoltă la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de luni (ora 20.00).

Aflată în evidentă pierdere de turație, Universitatea Craiova va juca luni seară, de la ora 20.00, la Giurgiu, contra Astrei, în căutarea unei victorii care să o mențină în lupta pentru titlu.

Înaintea partidei, antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, un tehnician contestat de toată lumea în Bănie, a avut un moment de revoltă personală în care a dat frâu liber frustrărilor acumulate: „Când câştigam cu 3-2, nu era bine, că primim goluri. Acum, nu primim gol, avem a doua cea mai bună apărare apărare, nu, tot nu e bine. La Botoşani, 0-0, echipa adversă nu a şutat niciodată pe spaţiul porţii. Am avut penalty nedat, erau două puncte în plus. La Cluj, niciun şut pe spaţiul porţii noastre, zero, niciunul. Tot nu e bine. Noi am avut gol la Cluj, mingea a fost în poartă, nu e bine. Tot timpul e loc de mai bine, dar sunt lucruri pe care nu reuşesc să le înţeleg. Nicicum nu e bine”, a declarat Corneliu Papură, care își simte postul tot mai amenințat. Se pare că principalul favorit la preluarea echipei este Laurențiu Reghecampf, care a și sosit în România în urmă cu câteva zile.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net