Coșmarul lui Dinamo se încheie luni?

Ultima actualizare:

    Dinamo ocupă locul 4 în clasamentul play-out-uluiFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo ocupă locul 4 în clasamentul play-out-uluiFOTO: Sportpictures.eu

Negura care s-a așternut de mai mult timp asupra fotbalului dinamovist e pe cale să se ridice azi sau în următoarele zile. Ionuț Negoiță, cel care spune că nu mai bagă un leu în echipa pe care o deține, ar putea semna azi actele de vânzare a clubului către grupul de investiții spaniol condus de Herminio Menendez.

După câteva zile de discuții, cele două părți se pare că s-ar fi înțeles pentru ca cele 83% din acțiunile deținute încă de Negoiță să treacă la iberici. Cel puțin așa a declarat reprezentantul lor în România, Ioan Andone, cel care a și intermediat afacerea și care, dacă actele vor fi semnate, va deveni președintele clubului. ”Sunt negocieri. Am vorbit cu spaniolii și mi-au spus că totul decurge bine. Mai erau câteva lucruri de pus la punct. Eu cred că se semnează actele luni, dacă lucrurile astea se rezolvă. Așa mi s-a spus când am vorbit cu ei”, a declarat Andone la DigiSport. 

Fost căpitan și antrenor al ”câinilor”, ”Fălcosul” spune că, dacă vor prelua clubul, ibericii sunt deciși să facă performanță cu această echipă, existând chiar și un plan pentru asta: ”Oamenii sunt profesioniști. Nu zic hai să vindem pe primul jucător pentru care apare o ofertă de 200.000 de euro. Nu discută! Vor rămâne cei mai buni jucători, se vor prelungi contractele jucătorilor care merită, sunt contracte în derulare până în 2022 - 2023. Trebuie să analizezi. Când se va achiziționa și vor pune primii bani pentru licență, după aia putem discuta pasul următor, ce și cum. Normal că din primul an vor o clasare în primele 3-4, nici nu se discută de altceva”, a mai spus Andone.

De fapt, banii pentru obținerea licenței pentru participarea în Liga 1 anul viitor, 180.000 de euro, au fost deja strânși de fanii de la Peluza Cătălin Hîldan, prin Asociația ”Doar Dinamo București”. Pe lângă fostul fcsb-ist Nicușor Stanciu, și atacantul CFR-ului, George Țucudean, a devenit membru elite, achitând taxa de 1.948 de euro. De asemenea, în zilele următoare va plăti aceiași bani și președintele de la Sepsi, Cornel Șfaițer, care nu și-a ascuns niciodată istoria de fan dinamovist. Suporterii spun că banii strânși din cotizații vor fi dați sub formă de împrumut și că, dacă nu se va vinde clubul, atunci la vară vor să primească alt pachet de acțiuni, pe lângă cele 10% deținute în prezent.

La rândul lor, fanii din Asociația ”Dinamoviști pentru Dinamo”, cei care au fost primii care au făcut oferta de cumpărare a clubului pentru un leu, înainte de Paște, au anunțat, printr-un comunicat, că sunt dispuși să continue negocierile cu Negoiță în cazul în care tratativele cu ibericii nu se concretizează.

Adrian Mihalcea: ”Voi vedea ce se va întâmpla cu mine”

Numit antrenor la Dinamo chiar înaintea întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, Adrian Mihalcea ar putea fi înlocuit de la cârma echipei înaintea reluării Ligii 1, dacă spaniolii preiau acțiunile. Tehnicianul spune că nu se teme de acest lucru: ”Este conjunctural totul. Dacă vin oamenii cu bani și cumpără Dinamo... să așteptăm, să vedem. Nu sunt date noi, dar dacă ar fi să fie, atunci voi vedea și eu ce o să se întâmple cu mine. Sunt niște clauze pe care, dacă le-ar achita, contractul ar putea să devină nul. Clauzele sunt bilaterale, ca la orice contract. Da, există o clauză, dar deja suntem prea departe. Să vedem ce se întâmplă. Eu am primit garanția că nu voi fi schimbat dacă se schimbă acționariatul”, a declarat Mihalcea la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net