Patronii spanioli ai celor de la Dinamo par foarte aproape să-și vadă visul cu ochii și să îl readucă pe Cosmin Contra pe banca echipei.


Fostul selecționer este foarte aproape de semnarea noului contract cu echipa pe care a dus-o pe locul 3 în 2017. Aceea a fost, de altfel, ultima performanță notabilă a ”câinilor”, care în vara aceluiași an au jucat ultima dată și în cupele europene, fiind eliminați de Athletic Bilbao în Liga Europa. Conform gsp.ro, care citează surse din apropierea tehnicianului, Contra ar putea semna contractul chiar azi. El nu a făcut acest lucru mai devreme din două motive. În primul rând pentru că până duminică seară a fost observator din partea UEFA la turneul final al Ligii Campionilor, de la Lisabona, iar în al doilea pentru că patronii dinamoviștilor au vrut să îl lase pe Gheorghe Mulțescu, actualul ”principal”, să pregătească în liniște echipa pentru meciul de aseară cu FC Hermannstadt. Tocmai de aceea, veteranului de pe banca ”alb-roșilor” i s-a prelungit și contractul, pentru a da senzația de stabilitate. Dacă va fi înlocuit de Contra, el ar putea primi un post în cadrul clubului, dacă va dori.

În ceea ce privește contractul lui ”Guriță”, acesta se va întinde pe minimum doi ani și va cuprinde bonusuri de performanță, dar și clauză de reziliere. Conform acelorași surse, Contra și-a format deja staff-ul, care în mare este același cu care a lucrat și în perioada precedentă la Dinamo.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: