Cosmin Contra începe să fie îngrijorat de promisiunile neonorate de la Dinamo

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra e îngrijorat de situația de la DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Cosmin Contra e îngrijorat de situația de la DinamoFOTO: Sportpictures.eu

Așa cum preconizau majoritatea cunoscătorilor, spaniolii care au preluat Dinamo par a avea ceva probleme cu banii. Inclusiv omul adus de ei la cârma echipei, antrenorul Cosmin Contra, a început să fie îngrijorat.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, s-a arătat neliniştit de faptul că noua conducere a clubului nu rezolvă problemele financiare ale clubului.

"Şi eu am venit la Dinamo pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte solid din toate punctele de vedere. Până acum, la nivel de aducere de jucători, e clar că stăm bine, am adus cam tot ce ne-am dorit noi să aducem în privinţa profilului de jucători, dar există totuşi această nelinişte la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului consiliu de administraţie, nu s-au pus bazele noii structuri la Dinamo, nu s-au făcut acele plăţi care ar fi trebuit să se facă până acum şi atunci cred că există o nelinişte din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranţe că în cel mai scurt timp toate aceste lucruri se vor regla şi atunci putem să vorbim despre acest grandios proiect la Dinamo şi putem să punem toţi umărul să aducem Dinamo acolo unde merită să fie, între primele echipe din România. Şi eu sunt neliniştit (n.r. - despre lipsa banilor), pentru că lucrurile întârzie să se aşeze din acest punct de vedere. Este o nelinişte, dar în acelaşi timp am încredere că acest proiect este cel care ni s-a prezentat şi vom putea să facem din Dinamo o echipă mare din toate punctele de vedere. Discut în fiecare zi (n.r. - cu patronul echipei), ne transmite linişte şi că în cel mai scurt timp se vor rezolva toate problemele la nivel administrativ, la nivel de bani, toate lucrurile acestea se vor rezolva şi vom putea începe munca cu adevărat, să ne gândim numai la a îmbunătăţi, de la nivel de copii şi juniori până la echipa mare, tot ceea ce înseamnă structura lui Dinamo", a declarat Contra într-o conferință de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net