Etapa a cincea a Ligii 1 se încheie luni seară, cu partida Dinamo - UTA. Ar fi primul prilej pentru ”câini” să lege două victorii, performanță care nu li s-a mai întâmplat din iarnă.


Înaintea partidei de luni, antrenorul Cosmin Contra a recunoscut că, deși echipa arată mult mai bine după transferurile făcute în ultima lună, încă mai are nevoie de 3 sau 4 jucători. ”Ne dorim să mai aducem 3-4 jucători care să îmbunătățească valoarea lotului. Sezonul este lung, avem nevoie de cât mai mulți jucători de calitate. Împreună cu cei tineri să formeze un grup care să aibă rezultate cât mai bune”, a spus Contra, care este convins că formația sa este una dintre favoritele la calificarea în play-off.

În ceea ce privește meciul cu UTA, ”Guriță” nu are în minte alt obiectiv decât victoria. ”Ne dorim să avem o evoluție la fel de solidă ca în ultimele două joci și, încet, încet, să devenim o echipă solidă la nivel de rezultate. Nu e ușor niciun meci în Liga 1. UTA e o echipă foarte bine așezată în teren, un antrenor extrem de meticulos. Mi-a plăcut și anul trecut, în Liga 2, felul în care juca UTA. E o echipă periculoasă pe contraatac și la faxe fixe. Noi trebuie să fim foarte atenți și concentrați de la începutul meciului pentru a nu avea vreo surpriză”, a mai spus fostul selecționer.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: