Cosmin Contra şi-a dorit-o pe Norvegia în grupă. Răzvan Burleanu spune că vom invada Spania

Ultima actualizare:

    Vineri şi luni jucăm cu Muntenegru şi Serbia primele două partide din noua competiţie înfiinţată de UEFA, dar pentru a ne apropia Euro 2020 trebuie rezolvate câteva neajunsuri Foto Click!
Vineri şi luni jucăm cu Muntenegru şi Serbia primele două partide din noua competiţie înfiinţată de UEFA, dar pentru a ne apropia Euro 2020 trebuie rezolvate câteva neajunsuri Foto Click!

Selecţionerul tricolorilor a fost prezent la tragerea la sorţi din Irlanda şi a trăit cu sufletul la gură momentul când România a fost extrasă din urna sa şi pusă în grupa F alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

Tehnicianul nostru şi-a revenit însă repede din şoc şi crede că totul se joacă. Îi respectă mult pe iberici, Norvegia îi e pe plac şi a lăsat să se înţeleagă că ne vom bate cu Suedia pentru locul 2, care duce la Euro 2020. "Nu e cea mai grea grupă în care puteam pica. E clar, de Spania nu mai trebuie să spun ceva. Deja am primit mesaje de la prietenii mei spanioli. Celelalte sunt echipe nordice, echipe foarte puternice. Suedia nu e nici ea o echipă uşoară, dar sunt două echipe cu care ne putem bate. Trebuie să începem bine această campanie. Să nu fie cu Spania primul meci. Norvegia nu cred că e o echipă de care să ne fie teamă. Îi preferam pe ei din urna a treia. Vom face totul să ne calificăm din această grupă şi sperăm să nu pierdem, aşa cum nu am pierdut nici în Liga Naţiunilor", a declarat Cosmin Contra, la Pro X, imediat după tragerea la sorţi.

Alături de selecţioner a fost la Dublin şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care crede că avem parte de o grupă medie şi că în Spania tricolorii vor fi susţinuţu frenetic de foarte mulţi români. "Este o grupă de nivel mediu, cu trei echipe de nivel apropiat. Şi Suedia şi Norvegia au făcut două turnee de Liga Naţiunilor foarte bune şi mai mult decât atât cred că o să avem o dificultate în ceea ce priveşte calendarul pentru că distanţele sunt foarte lungi şi atunci va conta acest lucru foarte mult. Cu nordicii ne-am descurcat mai bine decât cu ţările din Balcani. Cred că ne putem califica. Ne-am dori ca ultimul meci să fie cu Feroe şi să sărbătorim alături de ei calificarea. A zis că ne vom califica, e cert. Cu toţii ne dorim acest lucru. Ne bucurăm că suntem cu Spania. Cred că o să le facem concurenţa cu suporterii acolo, mă aştept la un număr mare de români în Spania".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net