Dinamo a făcut cel mai bun joc sub comanda lui Cosmin Contra chiar în zilele în care antrenorul vrea neapărat să scape din marea minciună care este la club.


Dinamo a învins cu scorul de 3-0 pe FC Voluntari, într-un meci în care elevii lui Cosmin Contra s-au apropiat de ceea ce se spera de la ei de 10 etape încoace. Golul lui Anton, din minutul 60 şi dubla lui Borja Valle, din minutele 67 și 87 au adus prima victorie pe teren propriu a dinamoviștilor de la începutul anului.

Chiar dacă echipa sa a câștigat, Cosmin Contra e decis să plece. ”Per ansamblu a fost un meci complet, o descătuşare a băieţilor, felicitări. Sper să fie de bun augur pentru meciurile viitoare. Am jucători buni, de caracter, a fost mai greu să ajung la ei, să-i conving să lase la o parte problemele, să facem o bucurie fanilor, au fost aseară la Săftica să-i încurajeze, le dedicăm victoria şi lor. Acesta este nivelul real al echipei. Nimeni nu poate pune la îndoială victoria noastră. Nu cred că jucătorii au câştigat pentru mine, ci pentru ei. Am venit cu inima deschisă, am crezut într-un proiect care s-a transformat în fiasco, sper să se rezolve toate problemele. Cel mai bine ca fiecare să-şi vadă de drumul lui. Vom vedea ce va fi, voi fi la antrenament luni. Ar trebui să se întâmple un miracol şi lucrurile să se întâmple la 180 de grade, ar trebui să vină cele 10 milioane promisă, să am siguranţă şi atunci mai putem vorbi", a declarat Contra după meci.

 
 
Loading...