Cosmin Contra: "Vreau să dominăm Olanda!"

Ultima actualizare:

    Cosmin Contra
Cosmin Contra

Selecţionerul naţionalei României, Cosmin Contra, a prefaţat în această dimineaţă meciul amical pe care tricolorii îl vor disputa marţi seară, de la ora 21.00, contra Olandei, pe Arena Naţională.

"Avem toate ingredientele pentru a face un meci solid. Gândul nostru este la victorie! În afară de rezultat mă interesează să văd ce am văzut cu Turcia. Să dominăm, să jucăm un fotbal plăcut, să ne creăm ocazii. Ne interesează şi rezultatul pentru că victoriile îţi aduc linişte", a declarat Contra.

"Olanda are o generație bună, tânără. Eu am făcut multe egaluri cu Olanda, dar mereu am avut șanse să câștigăm. Aveau o generație extraordinară. La Campionatul European din Elveția ne așteptam să câștigăm sau să facem măcar un egal", a completat selecţionerul român.

"Eu vreau ca la ora începerii Ligii Națiunilor să știu clar pe cine voi conta. Mai avem două ferestre în care voi mai vedea niște jucători. Săpunaru nu s-a refăcut dupa accidentarea de la meciul cu Turcia şi nu s-a antrenat. Incert e și Tătărușanu, i s-a blocat spatele și vom vedea dacă va putea juca", a mai spus Cosmin Contra.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net