Cosmin Olăroiu, despre cum au reușit chinezii să lupte împotriva Covid-19: „Regulile sunt foarte stricte și nu se discută”

Ultima actualizare:

    Cosmin Olăroiu a povestit că în China s-au luat măsuri draconice anti-Covid, iar regulile nu se discută, se executăSursa foto: Adevărul
Cosmin Olăroiu a povestit că în China s-au luat măsuri draconice anti-Covid, iar regulile nu se discută, se executăSursa foto: Adevărul

Cosmin Olăroiu, tehnicianul celor de la Jiangsu Suning, a povestit cum au reușit chinezii să lupte împotriva Covid-19 în timp ce în Europa și America virusul face din nou ravagii. Antrenorul a declarat pentru Adevărul că totul se datorează respectării cu strictețe a regulilor care în China nu se discută, se execută.

Cosmin Olăroiu:„Purtăm mască, ne spălăm pe mâini”. Jucătorii păstrează distanța socială

Pentru ei, lupta cu noul coronavirus e ca şi câştigată, a declarat Olăroiu pentru Adevărul.  „Mai apar nişte cazuri, dar foarte puţine şi, de obicei, sunt „de import“. Şi iau imediat măsuri. Dacă vorbim de mici focare, izolează zona în care apar cazurile respective. În rest, în oraşe, în viaţa de zi cu zi, totul a revenit la normal. Uite, noi, de luni, am venit aici, la Dalian. Noul campionat are două grupe de câte opt echipe. Noi, cei de la Jiangsu, suntem în grupa A şi ne vom juca meciurile la Dalian. Stăm la acelaşi hotel cu celelalte şapte echipe care fac parte din grupa A a campionatului. Fiecare echipă ocupă un etaj al hotelului. Regulile sunt foarte stricte şi se respectă la milimetru. Purtăm mască în spaţiile închise, ne spălăm des pe mâini, avem soluţii dezinfectante la noi, în geantă, mereu. Apoi, dacă vreun jucător sau oficial de la o echipă vine la etajul unde suntem noi cazaţi, automat, primeşte două etape de suspendare! Dar, oricum, nu se pune problema ca cineva să facă aşa ceva, fiindcă aici regulile nu se discută. Se respectă şi atât. Din păcate, e o boală care se răspândeşte din cauza lipsei noastre de responsabilitate. Dacă am respecta nişte reguli minime, de bun simţ, n-am avea problemele pe care le avem în România”, a mai declarat Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu e de doi ani pe banca tehnică la Jiangsu 

Cosmin Olăroiu a ajuns la Jiangsu la începutul campionatului din 2018, înlocuindu-l pe italianul Fabio Capello. Acesta pornise extrem de slab, cu o victorie şi două înfrângeri, în primele trei runde. Oli a reuşit să mai redreseze situaţia şi a încheiat acea ediţie de Superligă, pe locul 5. În stagiunea precedentă, echipa a terminat pe 4, aceasta fiind cea mai bună clasare, din 2016 încoace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net