Cosmin Olăroiu l-a detronat pe Mircea Lucescu în „Clubul milionarilor“

Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu a devenit cel mai bine cotat antrenor din Orientul Mijlociu, după ce, din 2008 până acum, a cucerit cel puţin un trofeu în fiecare an! Dintre tehnicienii români, doar Mircea Lucescu a mai reuşit o asemenea serie impresionantă.

Până în 2015 la Al-Ain După două titluri consecutive cu Al-Ain, formaţie pe care a luat-o de la retrogradare, Oli a fost asaltat de propuneri venite din Orientul Mijlociu. Cea mai tentantă ofertă a venit din Dubai, oraşul-minune, unde mulţi tehnicieni visează să prindă un contract. Olăroiu a fost dorit la Al-Ahli Dubai, vicecampioana Emiratelor, echipă pe care a învins-o, în stagiunea recent încheiată, în lupta pentru titlu.

Românul de 43 de ani ar fi trebuit să-l înlocuiască pe celebrul tehnician spaniol, Quique Sanchez Flores. Totuşi, după mai multe runde de discuţii, Olăroiu a luat decizia de a continua la Al-Ain. Aseară, reprezentanţii fostului antrenor al Stelei, aflaţi în Emirate, au încheiat negocierile cu şefii lui Al-Ain. Rezultatul? Oli, care e în aceste zile în ţară, va primi un nou contract prin fax, urmând să-l semneze pentru a continua la Al-Ain până în 2015. Acest nou acord îl va face pe Olăroiu cel mai bine plătit antrenor român.

Top salarii antrenori români

1- Cosmin Olăroiu (Al-Ain) 4.000.000 2- Mircea Lucescu (Şahtior) 3.000.0003- Dan Petrescu (Dinamo Moscova) 2.500.000 4- Răzvan Lucescu (El-Jaish) 800.000 5- Ladislau Boloni (Al-Khor) 700.000 *sumele sunt exprimate în euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net