Costel Gâlcă a îngropat "securea războiului" cu FC Barcelona

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă şi Luis Enrique au transmis un mesaj de pace
Costel Gâlcă şi Luis Enrique au transmis un mesaj de pace

Costel Gâlcă, antrenorul echipei catalane Espanyol, s-a întâlnit ieri cu omologul său de pe banca Barcelonei, Luis Enrique, cei doi tehnicieni intenţionând astfel să detensioneze atmosfera înaintea meciului direct dintre cele două echipe, programat astăzi în returul optimilor Cupei Spaniei.

Gâlcă şi Luis Enrique s-au fotografiat cu tricourile echipelor pe care le antrenează chiar pe gazonul arenei "Cornella El-Prat", acolo unde Espanyol şi FC Barcelona se vor întâlni în această seară în al treilea derby din acest început de an. Meciul e d ela ora 22.00, în direct la DigiSport 1.

"Am o relaţie excelentă cu Luis Enrique. Vreau să îl felicit pentru câştigarea titlului de cel mai bun antrenor al anului. Sper ca atitudinea noastră să fie împărtăşită şi de jucători şi fani, să înţeleagă cu toţii că este doar o competiţie sportivă. Este o partidă de fotbal şi nimic mai mult", a spus tehnicianul român.

"Cum să înlăturăm tensiunea? Ideea noastră este să jucăm fotbal, pentru asta ne pregătim şi asta vrem să facem mereu. Meciurile cu Espanyol sunt întotdeauna speciale, pentru că se creează o atmosferă unică", a spus Luis Enrique

Antrenorul Barcei a explicat şi conflictul de la meciul tur: "În tunel a fost o dispută verbală mai aprinsă şi nimic mai mult. Se întâmplă frecvent astfel de lucruri, trebuie să rămânem lucizi şi calmi la partida de miercuri".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net