Costel Gâlcă mai rămâne o săptămână la Espanyol

Ultima actualizare:

    De când a ajuns  la Espanyol, Gâlcă  a câştigat doar  5 puncte din 27 posibile
De când a ajuns la Espanyol, Gâlcă a câştigat doar 5 puncte din 27 posibile

Costel Gâlcă n-a remediat problemele la Espanyol şi catalanii au pierdut al patrulea din ultimele cinci jocuri din campionat. Deşi alb-albaştrii au condus cu 1-0 până în minutul 71, Valencia a întors rezultatul în şase minute şi românul e ca şi demis.

Faptul că echipa a arătat totuşi ceva mai bine pe Mestalla, iar jucătorii sunt încă de partea lui în vestiar, l-au determinat pe patronul chinez al lui Espanyol să mai aibă puţină răbdare. 

Astfel, deşi toată lumea aştepta ca Gâlcă să-şi facă încă de duminică (14 februarie) bagajele, conducerea l-a anunţat că mai are o săptămână la dispoziţie să redreseze corabia. Sâmbătă (13 februarie), pe Cornella el Prat, nimic altceva decât trei puncte în faţa lui Deportivo la Coruna nu-l mai salvează însă. Situaţia e şi aşa destul de rea, Espanyol ajungând la retrogradare după ce sub comanda românului a obţinut doar cinci puncte din 27 posibile. Şi Gâlcă ştie asta, dar speră că odată cu încheierea programului greu şi venirea unor meciuri mai accesibile, lucrurile să se întoarcă favorabil pentru el.

„Eu voi lupta până la final. De restul întrebaţi conducerea. Echipa a jucat bine, dar n-am avut noroc”, a spus acesta după înfrângerea de pe Mestalla. „Nu Mister e problema. Suntem alături de el, cu el câştigăm, cu el murim. Vom ieşi din această situaţie. Avem încredere în el, vrem să continue! O schimbare nu cred că ar fi utilă acum. Echipa a luptat mult, dar n-a fost să fie”, l-a apărat şi portarul Pau Lopez.

Camacho îi vrea locul

În ciuda toleranţei pe care aparent i-o oferă lui Gâlcă, conducerea lui Espanyol nu stă cu mâinile în sân şi îşi analizează variantele. În cazul în care echipa nu obţine imediat puncte şi nu iese din zona retrogradării, românul va fi demis pentru a se evita o catastrofă. Conform ziarului Marca, la pândă stau legendarul Jose Antonio Camacho, pe bară din 2013, de când a fost demis de la cârma naţionalei Chinei, dar şi Joaquin Caparros, fostul antrenor al Granadei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net