Crăciun de poveste pentru fotbalişti

Ultima actualizare:

    Familia Ogăraru
Familia Ogăraru

2015 e la doi paşi de final, iar fotbaliştii din Europa au luat şi ei vacanţă. Cu excepţia englezilor, care îi dau înainte şi de sărbători, în stil caracteristic, pe continent e petrecere. Toţi jucătorii au dat jos jambierele, şi-au pus pe cap căciuli ţuguiate şi s-au instalat lângă bradul de Crăciun.

Sportivii sunt foarte invidiaţi pentru faima şi banii câştigaţi aparent uşor, dar nu e chiar aşa. Pentru ei nu există concedii, singurele momente de respiro având loc în preajma sărbătorilor de iarnă şi vara, înainte de cantonamente. În rest, sunt la foc continuu, pe drumuri, departe de casă, şi din această cauză apreciază mult mai bine decât ceilalţi reuniunile de familie şi perioadele de tihnă. Acest lucru e demonstrat de fotografiile postate de cei mai mulţi dintre ei pe reţelele de socializare, în care apar evident fericiţi şi râzând cu gura până la urechi.

Stelistul Alex Chipciu pare să fi uitat de anul prost în plan personal şi se consolează între cele trei femei din viaţa lui, soţia Andreea şi cele două fetiţe ale lor, Maria-Medeea şi Aria-Andreea. Din Grecia, de la Xanthi, Ovidiu Herea, iubita lui Otilia şi juniorul lor în vârstă de doar cinci luni trimit spre casă bezele de fericire, la fel ca şi “britanicul” Gardoş. Impresionant este din nou filantropul George Ogăraru, care pare cel mai împlinit în mijlocul copiilor săi, dar şi al celor nevoiaşi, pe care şi i-a luat în grijă. Din ţară, giurgiuvenii sunt cei mai fericiţi, în ciuda faptului că n-au mai văzut un salariu de luni bune. Locul 1 în clasament îndeamnă însă la bună dispoziţie şi optimism, iar Daniel Niculae l-a primit în casă pe Moş Crăciun, care a venit încărcat la fiica lui, Maria. De asemenea, Junior Morais are parte de nişte sărbători deosebite, cu un om în plus la masă, soţia lui născându-l de curând pe Joaquim. În schimb, Silviu Lung Junior mai copilăreşte puţin în faţa bradului, alături de iubita lui, Roxana. Nu-l putem uita nici pe arbitrul Ovidiu Haţegan, care sărbătoreşte şi mai tare anul acest, Moş Crăciun aducându-i certitudinea că va fluiera la Euro 2016.

Ada Nechita şi-a pus medalia în brad

Bronzul de la Campionatul Mondial din Danemarca o face şi pe Ada Nechita să se lase altfel pătrunsă de spiritul Crăciunul. Handbalista a împodobit bradul cu şi mai multe decoraţii, dar cea mai valoroasă e de departe chiar medalia obţinută alături de naţionala României, care stă la loc de cinste, printre globuleţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net