Craiova – CFR, derby decis de arbitri!

Ultima actualizare:

    Băluţă a înscris pentru olteni, dar pe final a fost eliminatFoto Click!
Băluţă a înscris pentru olteni, dar pe final a fost eliminatFoto Click!

Oltenii au câştigat duelul cu CFR, 2-1, însă două dintre reuşite au venit după gafe uriaşe.

Doar golul lui Băluţă, cel de 1-0, nu a fost controversat. În rest, arbitrii au acordat un corner ce a dus la dublarea avantajului craiovenilor, deşi nu clujenii au trimis mingea înafara terenului, iar unica realizare a aredelenilor, a lui Urko Vera, a fost bifată după ce acesta a comis un henţ în careul advers.

“Am pierdut un meci în care Craiova a fost mai bună decât noi în primele 20 de minute, apoi CFR a fost echipa mai bună până la final. Au fost şi multe faze controversate şi dacă o să le analizaţi o să vedeţi că-n două dintre ele am fost dezavantajaţi clar. La primul gol al Craiovei nu a fost corner, iar la Gustavo a fost henţ şi penalty clar”, a spus antrenorul aredelenilor, Dan Petrescu, referindu-se şi la faza de la finalul jocului, când fundaşul gazdelor a atins balonul cu mâna şi clujenii ar fi putut obţine lejer o remiză. “Dacă intram cu 0-0 la pauză ei ar fi trebuit să atace în repriza a doua şi să se deschidă mai mult. Aşa s-au apărat, au şi stat pe jos 15 minute. Practic, au ştiut ce vor, au avut şi câteva decizii în favoarea lor şi au luat cele trei puncte”, s-a mai plâns “Bursucul”. Totuşi, aceeaşi brigadă de arbitrii, una condusă de Istvan Kovacs, a validat golul lui Urko Vera, cel care a preluat cu braţul şi apoi a înscris.

Contra “i-a spionat” pe olteni

Selecţionerul Cosmin Contra, însoţit de secundul său Jerry Gane, a asistat la meciul de la Craiova, iar după partidă a fost la vestiare pentru a discuta cu jucătorii pe care-i monitorizează pentru acţiunile naţionalei. “Guriţă” s-a întreţinut minute bune cu Alexandru Mitriţă, Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu, toţi trei fotbaliştii echipei oltene. Mitriţă are evoluţii excelente în ultima perioadă şi până acum a bifat prezenţe doar la selecţionatele de tineret ale României, Under 17, 19 şi 21.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net