Craiova debutează în Europa. Profită oltenii de haosul de la Leipzig?

Ultima actualizare:

    Alex Mitriţă, principala armă a Craiovei la Leipzig
Alex Mitriţă, principala armă a Craiovei la Leipzig

CSU Craiova întâlneşte în turul 3 preliminar al Ligii Europa o echipă germană afectată de numeroase probleme în această vară. RB Leipzig – CSU Craiova se joacă joi, ora 19.30, la TVR 1.

Pe hârtie, echipa antrenată de Devis Mangia ar trebui să fie victimă sigură împotriva unei formaţii care s-a strecurat în ultimii doi ani printre cele mai valoroase grupări din Bundesliga.

Totuşi, CSU Craiova are şansa ei, în contextul în care RB Leipzig traversează o perioadă destul de tulbure. În primul rând, antrenorul Rangnick e supărat pe câţiva jucători care nu s-au antrenat cum trebuie şi s-au accidentat. Astfel, contra românilor, Leipzig nu-i va avea în teren pe tinerii fundaşi francezi Upamecano şi Mukiele (ambii titulari de drept), ultimul cumpărat în această vară cu 16 milioane de euro de la Montpellier.

De altfel, Leipzig va avea mai multe absenţe cauzate de accidentări, Ralf Rangnich fiind obligat să completeze lista de rezerve cu fotbalişti de la echipa a doua.

Nemţii n-au probleme doar în defensivă, ci şi în atac, acolo unde vedeta suedeză Emil Forsberg a fost plecat în ultima săptămână în ţara natală pentru a fi alături de soţie, care a născut. De asemenea, jucători de bază precum internaţionalul german Timo Werner, danezul Poulsen şi austriacul Sabitzer n-au reuşit încă să revină la forma din sezonul trecut.

În plus, transferul mijlocaşului Nabi Keita la Liverpool (pentru 60 de milioane de euro) e o pierdere considerabilă în angrenajul celor de la Leipzig.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net