Cristian Borcea va fi pieton pentru următoarele trei luni. El a fost surprins de radar cu o viteză cu peste 50 de kilometri pe oră mai mare decât cea legală în localitate.


Fostul finanțator al dinamoviștilor, Cristi Borcea, a fost surprins de radar conducând cu viteza de 103 km/h în localitatea Pipera. Cum acolo limita permisă este de doar 50 km/h, și cum el a depășit cu peste 50 de km/h viteza legală, omul de afaceri a rămas fără permis. Lui i s-a dat și o amendă de 1.305 lei, o nimica toată pentru un om care, conform lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, are o avere estimată la peste 70 de milioane de euro. ”Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta”, declara, la finalul lunii mai, Dragomir la Telekom Sport.

Chiar dacă are o asemenea avere, Borcea nu mai este tentat să revină la Dinamo ca acționar. Singura cale prin care ajută clubul este acea cotizație de 1.948 de euro pe care membrii Elite ai programului Doar Dinamo București o plătesc anual, bani care în ultima perioadă au fost transformați de suporteri în salarii pentru jucători. Iar Cristi Borcea nu este singurul din familie care plătește această sumă. Și fiul său, Patrick, este, de asemenea, membru Elite al programului fanilor din Peluza Cătălin Hîldan.

 
 
Loading...