Cristi Chivu vorbeşte duminică, 8 Martie, la „Jurnal pentru copii”, despre educaţia celor două fiice ale lui, Natalia (5 ani) şi Anastasia (4 ani), dar şi despre planurile pentru cel de-al treilea copil.


“Cele mici ne spun de foarte multe ori că îşi mai doresc un frăţior. În  momentul de faţă,  soţia e mai hotărâtă decât mine. Eu sunt cel care are o reţinere. Nu neapărat pentru că nu-mi doresc un al treilea copil, ci pur  şi simplu, s-o luăm de la început cu lăptic, pamperşi, stresul pe care ţi-l provoacă un bebeluş... Nu e uşor. Probabil că vom lua o decizie în ceea ce priveşte un viitor copil într-un timp relativ scurt.”

Aşa îşi începe mărturia tatăl Cristi Chivu, înconjurat de cele două  fiice ale sale, Natalia şi Anastasia. Acasă, pe teren propriu, fostul căpitan al Naţionalei României a vorbit cu echipa “Jurnalului pentru copii”, de la Digi24, despre copilărie, lecţii de viaţă şi educaţie.

fete_chivu.jpg

cristi chivu fete marturisire copii
Micuţele lui Cristi Chivu au un tătic... de nota 10!
Foto Digi 24

 

În interviul difuzat duminică, 8 martie, de la 08.30, Cristian Chivu dezvăluie multeb dintre secretele familiei lui. „Suntem o familie fericită, frumoasă. Anastasia şi Natalia au numai lucruri bune de învăţat de la părinţii lor şi sper să fim primele modele ale copiilor noştri. Încercăm să le oferim o educaţie sănătoasă, cu nişte reguli. Responsabilitatea e foarte mare atunci când e vorba de creşterea copiilor tăi, dar încercăm să facem faţă, încercăm să ne adaptăm situaţiei şi vârstei pe care ele o au pentru că diferă. De la an la an se schimbă. De la an la an, devin mai cerebrale, mai profunde în gândire şi trebuie să te adaptezi cât mai repede”, spune Cristian Chivu.

De ziua mamei, în data de 8 Martie, de la 08.30, la „Jurnal pentru copii”, Cristian Chivu şi fiicele lui, Natalia şi Anastasia, îi invită pe telespectatori să îi viziteze chiar la ei acasă.

 
 
Loading...