Cristi Ganea a fost prezentat oficial la Athletic Bilbao

Ultima actualizare:

    Cristian Ganea a fost prezentat ca jucator la Atheltic BilbaoFOTO: EPA
Cristian Ganea a fost prezentat ca jucator la Atheltic BilbaoFOTO: EPA

România va fi reprezentată în continuare în prima divizie spaniolă de fobal. Cristian Ganea a fost prezentat în mod oficial la noua sa formaţie, Athletic Bilbao. El are o clauză de reziliere uriaşă pentru un fundaş român.

„A fost visul meu de când eram copil să joc la Athletic”, a declarat Ganea la conferinţa de presă organizată cu prilejul prezentării oficiale la noua sa formaţie. „Este o schimbare bună, care mă va ajuta să cresc ca fotbalist. Vreau să arăt că Athletic a făcut un transfer bun”, a mai spus fotbalistul care ân ultimele trei campionate a jucat pentru Viitorul Constanţa. În vârstă de 25 de ani, Ganea s-a născut la Bistriţa, dar a crescut în Ţara Bascilor, acolo unde îi erau stabiliţi părinţii, făcând junioratul la Bilbao. El a revenit apoi în ţară, unde a jucat la ASA Târgu Mureş, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov. El a fost la FC Viitorul din 2015. La 15 ianuarie, Athletic Bilbao şi Viitorul au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018. Ganea a semnat pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao, având opţiunea să-şi prelungească contractul pentru un sezon suplimentar.

„Suntem foarte fericiţi să-l avem alături de noi, am anunţat acest transfer de mai multe luni. El a făcut parte zece ani din societatea noastră, a jucat în categoriile inferioare şi şi-a dorit întotdeauna să evolueze la Athletic. Credem că ne va aduce mai multe soluţii şi că este un bun transfer, care ne va oferi satisfacţii”, a declarat preşedintele clubului din Bilbao, Josu Urrutia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net