Giuleştenii au fost tentatţi să schimbe antrenorul după înfrângerea cu „U” Cluj, dar au amânat acest lucru cel puţin până după meciurile cu Târgu Mureş, de azi, şi Dinamo, de sâmbătă.


Cristi Pustai, victima în cauză, spune însă că n-ar fi vreo tragedie dacă s-ar întâmpla asta, el atingându-şi deja ţinta. "Eu sunt foarte bucuros că am venit la Rapid. Indiferent dacă voi continua sau nu din vară pentru mine a fost o experiență frumoasă să intru în această atmosferă și în această istorie a fotbalului românesc pe care o știam doar din cărți. Acum am trăit-o și pe viu așa că nu am cum să nu zic că Rapidul nu e o stare de spirit. E greu dar este și frumos. Lucrurile grele pot fi și frumoase" a declarat Pustai în cadrul unei conferințe de presă.

Toate obiectivele depind de salvarea de la retrogradare

Cristi Pustai a spus, de asemenea, că orice plan pentru la vară este iluzoriu şi inutil în condiţiile în care totul depinde de liga în care va juca echipa. "Dacă îmi doream să rămân și din vară făceam un contract pe un termen mai lung. Îmi doresc să se îndeplinească obiectivul până la vară și să fiu sănătos. Normal că îmi doresc să rămân la Rapid, dar în Liga 1. Toate variantele sunt dependente de acest obiecitv așa că am semnat un contract pe 6 luni. Când se termină campionatul vom discuta. Dacă sutem mulțumiți sau nu. Oricum cel mai mult îmi doresc să ne salvăm de la retrogradare și apoi vom vedea" a concluzionat tehnicianul Rapidului.

 
 
Loading...