Cristi Pustai a rezistat la Rapid doar 8 meciuri. Pancu: "Din câte ştiu eu, nu mai avem antrenor!"

Ultima actualizare:

    Pustai şi Rapid se iubesc la infinitFoto: facebook
Pustai şi Rapid se iubesc la infinitFoto: facebook

Cristi Pustai a semnat cu Rapid pe 8 ianuarie, dar de la primul meci oficial al returului, cel câştigat cu Steaua, în Ghencea, n-au trecut decât o lună şu jumătate.

În acest timp, după un urcuş în clasament, giuleştenii au luat-o înapoi la vale şi pentru a nu periclita şansele rămase pentru salvarea de la retrogradare, s-a decis schimbarea antrenorului. Ardeleanul n-a reuşit să facă faţă în Giuleşti şi în scurt timp a pierdut susţinerea vestiarului. Mutarea a devenit astfel logică, mai ales după înfrângerea cu Târgu Mureş, şi e doar o chestiune de timp până când contractul cu Rapid va fi reziliat. Tot ce mai stă acum în calea acestui lucru este acordul tehnicianului, care se agaţă de nişte clauze şi nu vrea să plece din Grant fără să-şi încaseze toate salariile restante. Feroviarii speră însă să cadă la o înţelegere în cel mai scurt timp şi cu Dinamo, sâmbătă seara, Rapid să aibă alt antrenor. Pustai trebuie să încaseze 35.000 de euro pentru munca sa în Giuleşti.

Favoriţi pentru preluarea postului de antrenor sunt Marius Şumudică şi Ioan Andone, ambii fără angajamente.

"Eu mă duc acum la antrenament, dar din câte ştiu nu mai avem antrenor", a declarat scurt Daniel Pancu, azi, în jurul ore 16:00.

Încă de aseară apăruseră zvonurile conform cărora Pustai e pe făraş. Atât Mircea Bornescu, cât şi Daniel Pancu, doi dintre liderii vestiarului, declarând public că e nevoie de o schimbare.

"E normal sa fim dezamăgiţi dacă nu mai ai rezultate, iar atmosfera din cadrul echipei nu mai e una bună. Declaraţiile antrenorului cum că nu avem atacanţi şi mijlocaşi nu sunt OK. Din punctul meu de vedere, consider că e o lipsă de respect faţă de jucători şi asta duce la o atmosferă tensionată în vestiar. E clar că în momentul în care nu ai rezultate, trebuie produs un şoc la echipă. Dacă nu se schimbă ceva, nu putem sa salvăm echipa. Nici mie nu-mi convine că sezonul trecut am fost jucător de bază, iar acum sunt rezervă şi fără să-mi dea nimeni nicio explicaţie", a declarat Bornescu la Dolce Sport.

Pancu: "M-am simţit jignit de Pustai!"

"După pauza asta de două săptămăni arătăm mult mai rău decât înainte. Toată lumea aștepta să venim mai proaspeți, noi am venit mai obosiți și cu jucători accidentați. E o presiune mare, ne așteptam la ea, și asta influențează și jocul nostru. Eu spun că și atmosfera a avut de suferit. Prima greșeală a fost când domnul antrenor s-a dus la o conferință și a zis că nu a găsit atacantul, n-a găsit coordonatorul. Noi cu toții ne-am simțit foarte jigniți, eu care joc mijlocaș central, atacant. Este o atmosferă deteriorată încontinuu. Eu am preferat să tac aici la Rapid, să nu stric atmosfera. Și cred că am greșit. Lucrurile trebuiesc spuse în față, bărbătește.

Eu personal am suferit când antrenorul spune că nu are atacant. Nici nu am mai fost băgat. Acum sunt și accidentat. Eu nu m-am mai implicat așa cum m-am implicat înainte. Noi jucăm mult mai prost după pauza asta pe care am avut-o. Altele sunt problemele, nu banderola. Noi jucăm cum ne spune antrenorul. E cea mai mare prostie pe care am auzit-o, că noi nu avem atacanți. Toți s-au simțit jigniți. La U Cluj s-a pierdut pe o greșeală individuală. Ce trebuia să facă antrenorul atunci, să se ducă la conferință și să spună că nu are portar. În felul ăsta nu ajungem unde ne dorim. Șanse de salvare sunt, eu cred în continuare în ele, dar trebuie să ne ridicăm. Acum suntem o echipă căzută", a spus Pancu pentru Dolce Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net