Cristiano Ronaldo a dat un bacşiş de 20.000 de euro

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo şi logodnica sa, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo uimeşte din nou. De data asta nu prin calităţile fotbalistice, ci prin dărnicie. El a şocat presa mondială după ce s-a aflat ce bacşiş le-a lăsat angajaţilor hotelului din Grecia după vacanţă: 20.000 de euro.

Eroul celui mai spectaculos transfer din această vară, Cristiano Ronaldo a fost prezentat luni la Juventus Torino. Înainte de această acţiune de promovare, el a avut o săptămână de vacanţă într-o insulă din Grecia. Nu a fost singur, ci alături de toată familia şi de câţiva prieteni apropiaţi, adică în jur de 20 de persoane. Evident, resortul a fost unul de lux şi, încântat de serviciile fără cusur, fotbalistul a decis să lase un bacşiş extrem de generos, în semn de mulţumire. Astfel, el le-a lăsat în plus pe nota de plată 20.000 de euro, cu dorinţa expresă ca această sumă să fie împărţită în mod egal tuturor angajaţilor.

Chiar dacă pare o sumă imensă, ea reprezintă un mizilic pentru fotbalistul potrughez. În vârstă de 33 de ani, el a semnat cu Juventus o înţelegere care îi asigură un salariu de 31 de milioane de euro în fiecare din cei 4 ani de contract.

De altfel, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, conform unui top publicat de revista Forbes recent. El ocupă locul al treilea în această ierarhie, fiind devansat de legenda boxului, Floyd Mayweather, dar şi de rivalul lui de o viaţă, fotbalistul argentinian Lionel Messi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net