Cu Cristiano Ronaldo în vervă, Juventus Torino a câștigat clar (3-0) meciul cu Crotone, disputat pe teren propriu, luni seara (22 februarie), în a 23-a etapă din Serie A. Grație acestui succes „Bătrâna Doamnă” a revenit pe locul 3 al clasamentului.


Golurile lui Juventus au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 38 şi 45+1, şi Weston McKennie '66. Portughezul a izbutit astfel a noua „dublă” din acest an competițional pentru Juventus, celelalte fiind reușite în meciurile cu AS Roma (2-2), Spezia (4-1), Cagliari (2-0), Barcelona (3-0), Genoa (3-1), Parma (4-0), Udinese (4-1) și Inter Milano (2-1). La acestea se adaugă și aceea din partida pe care Portugalia a câștigat-o în Suedia (2-0).
La Crotone, Denis Drăguş a fost rezervă. Radu Drăgușin (Juventus), în schimb, nu s-a aflat în grupul reținut pentru această partidă. 
În clasamentul din Serie A conduce Inter Milano, cu 53 de puncte, urmată de AC Milan, 49 de puncte, şi Juventus, 45 de puncte. Crotone se află pe ultimul loc, cu 12 puncte.

 
 
Loading...