Cristiano Ronaldo s-a tuns periuță în izolare. Ce meci important va rata

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo s-a tuns periuțăFOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo s-a tuns periuțăFOTO: Instagram

Depistat pozitiv la coronavirus la 13 octombrie, portughezul Cristiano Ronaldo nu a pierdut timpul: s-a tuns. Din păcate pentru el, până va reveni pe gazon îi va crește și părul.

Conform celor de la ”Marca”, Ronaldo a fost din nou testat pozitiv cu coronavirus, astfel că va rata meciul pe care Juventus Torino îl va disputa săptămâna viitoare cu FC Barcelona, în Liga Campionilor. Astfel, fanii fotbalului nu vor putea vedea confruntarea celor doi titani, Cristiano și Messi.

Conform protocolului UEFA, pentru a evolua, un jucător trebuie să fie testat negativ cu o săptămână înainte de meci, ceea ce nu este cazul portughezului. Ronaldo a părăsit lotul Portugaliei după ce a fost anunţat faptul că a fost testat pozitiv, la 13 octombrie, el plecând imediat pentru a evita carantina care l-ar fi făcut categoric să rateze confruntarea cu FC Barcelona, din 28 octombrie. El va rata însă oricum meciul, din cauza rezultatului celui mai recent test Covid-19.

Fostul ”Balon de Aur” este asimptomatic și își urmează programul de pregătire fizică la fel cum ar fi făcut-o și dacă ar fi fost sănătos. În plus, se pare că nici tunsoarea aproape de zero nu l-a făcut să își piardă zâmbetul de pe buze, fotbalistul părând să nu sufere după părul împletit în codițe de iubita lui, Georgina Rodriguez, în vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net